- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost84
aktív tag
a NAS-om nem akar mozgásra rögzíteni miért?
A kamera tudja a funkciót mert CP-vel működik rendesen de NAS-al szeretném rögzíteni a kamera képet.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés rákötöttem egy kamerát a nasomra és mozgásérzékeléssel rögzít de az a bajom hogy csak 20 másodperces intervallumokat csinál akkor is ha folyamatos a mozgás ez mitől van? A videó mentés 60 perces időközre van állítva. Elő és utórögzítés 5-5 másodperc.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Már napok óta belassult a DS213J-m és most megnéztem miért ez a folyamat terheli a procit ez mi lehet hogy kell ezt leállítani?
Elvileg az írja 59%-ra terheli de mégis olyan 80-100%on jár néha a proci az miért lehet?
Torrentbe csak 6 seed meg máskor max 26-30%ra ment fel ilyen terhelés mellet.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kárdánem remélem tudtok segíteni. Most vennem egy APC UPS-t a nasomhoz hogy tudom beálítan, hogy bizonyos töltöttség alatt kapcsoljon le? Mert csak ENNYI beálítást kínál fel. És ha visszajön az áram bekapcsol a nas?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne miért van az, hogy elveszik a kamera kapcsolat majd helyreáll? Naponta többször is előfordul de pár percre megy csak el.
-
Ghost84
aktív tag
Synology kamera liszenszet szeretnék vásárolni mit jelent az, hogy MPL??
Melyiket kell vegyem a simát vagy az MPL változatot?
-
Ghost84
aktív tag
Mi történt a NAS-al??
Egyik percről a másikra küldött egy ilyen emailt "Kedves felhasználó!
A(z) Synology eszköz rendszerkötete (Root) összeomlott. Előfordulhat, hogy a rendszer nem fog elindulni.
További segítségért, kérjük, forduljon a Synology online támogatószolgálatához: http://www.synology.hu.Üdvözlettel:
Synology DiskStation"Újratelepítettem és kb 20 perc után megint pedig kb 2 évig folyamatosan ment hiba nélkül. mi lehet a baja?
Most meg már csak villog be se kapcsol .
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem pár Synology által támogatott kültéri időjárásálló kamera típust írni? Mozgásérzékelős kellene.
Előre is köszönöm.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ha most veszek kamera liszenszet a Synology NAS-omhoz és a későbbiekben eladom vagy elromlik akkor mi lesz a megvásárolt liszenszel? Azt csak egy adott NAS-ra tudom beaktiválni?
-
Ghost84
aktív tag
Csatlakoztattam egy Canon Ip7200-es nyomtatót a DS213J-hez tudtam is nyomtatni de az első újraindítás után már nem találja meg a nyomtatót ez miért van?
Esetleg lehet azért meg le van kódolva a NAS?
-
Ghost84
aktív tag
SZiasztok!
A kép konvertálást nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne csak. Milyen gyors feltöltési sebességemnek kell legyen, hogy Video Stationnal tudjak filmet nézni a NAS-ról egy távoli gépen akadás nélkül? Mert jelenleg sajnos csak fél megás a feltöltési sebességem és ezzel nagyon akad.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Ghost84
aktív tag
Én most állítottam be egy ip kamerát vesz fel szépen de élő képet nem tudok rajta nézni azt írja "Kérjük töltse le és telepítse a plugint" ami meg is történt a böngészőbe aktiválva is van de továbbra is ezt írja mi lehet a baj?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok bocsi hogy ide írok de sehol nem kapok választ a kérdésemre és mivel WD red HDD-ről van szó talán kicsit ide is illik a kérdés.
Vettem egy 4tb-es WD red HDD-t amire mentem át az adatokat egy 3tb-es Seagate HDD-től az elején szépen elindul a másolás 170-180Mb-el de lelassul 60MB-re ez mitől lehet? mindkettő HDD sata2-es ponton van. Nagy fájlokat másolok rá a HDD nem nasban hanem a gépben van mindkét HDD egybe van formázva (GPT / NTFS) ha nem a wd-red re másolok hanem egy másik a gépben lévő hdd-re akkor megy stabilan 100Mb felett. RED lenne a rossz?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Feltelepítettem a Video Stationt a NAS-ra és amikor le akarom játszani a filmet ez a képernyő fogad mi lehet a baj? Telefonon szépen megy a DS video progival.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #12361 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #12359 üzenetére
Igen megy egy média szerver és a torrent is. De ez előtt egy 212j-m volt azon is ugyan ezek mentek és 80-100mb volt az olvasása ez a 213j ennyivel gyengébb lenne?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Van egy Synology DS213J nasom és Írása 100mb az olvasása viszont csak 50mb ez normális? Ne fordítva kellene lennie? Vagy nálam van valami hiba? WD red 1tb-es HDD van benne.
-
Ghost84
aktív tag
Van egy 213j nasom ezt hogyan lehet távolról elindítani? A wake on lan engedélyezve van
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már volt róla szó de van egy olyan gondom, hogy a ds213j nason 98%-on jár a proci úgy hogy nem fut semmi ez miért van? DSM 5.0.4493 van rajta
A feladat kezelőben valami synodd és transmissiond terheli a procit mik ezek? csak egy download station van telepítve más nincs.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #11035 üzenetére
Igazából nincs csak gondoltam az 5-ös gyorsabb lenne. vagy tévedek?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy DS109-em rá lehet erre valahogy erőltetni a dsm-5-öt? És ha igen honnan tudom letölteni?
-
Ghost84
aktív tag
Mivel tud többet a DS213j mint a ds 212j?
-
Ghost84
aktív tag
Senkinek nincs DS212J NAS otthon?
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Doky586 #10266 üzenetére
Hát majd meglátjuk egy próbát megérne mert pár forint csak az a kis alkatrész azt hogy mit hogy mért ki azt nem tudom én nem értek hozzá de még ha nem is jó a többi alkatrész akkor is megér egy próbát csak legyen valaki aki meg tudja mondani a számát mert addig semmi esély
A HDD meg elindul mert átraktuk egy 213j nasba ott ment de PC-vel nem férek az adatokhoz.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
AiRLAC #10263 üzenetére
Igen már mindent próbáltam a linkelt oldal leírását is de sajnos nem jártam sikerrel a rendszer partícióz tudtam olvasni de amin az adatok vannak azt nem
Abban bízok, hogy valaki meg tudja nekem mondani ennek az IC-nek a számét mert a mérések alapján a többi alkatrész nem hibásodott.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #10249 üzenetére
Nem, azért is lenne fontos ez az IC szám
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Megint egy nagy kérésem lenne hozzátok!
Kérem írjon akinek van Synology DS212j NAS-a, mert kellene nekem az alaplapjáról egy olyan fénykép, ahol az u12-es pozícióban található 8 lábú IC száma látható.
Azért lenne erre szükségem, mert egy villámcsapás folytán kiégett ez az alkatrész. Olyannyira megégett, hogy a szám nem látható rajta!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #9933 üzenetére
Ezt lehet megpróbálom hátha megnéznék nekem.
-
Ghost84
aktív tag
Nem nekem leégett a nas egy villámcsapás következtében. Már adtál tanácsokat hogyan szerezzem vissza az adataimat de sajnos egyik módszer sem vezetett eredményre
Ez az utolsó esélyem hogyha ki tudom valakinél próbálni a HDD-t mert a szerviz éppen ma hívott hogy nem javítható a NAS-om
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Nem lakik valaki Martonvásár közelében akinek van 2 lemezes synology-ja amin DSM5 fut és megtenné nekem, hogy beletenné a HDD-met meg e vannak még rajta az adatok? Nekem egy 212j-m volt de tönkrement és nem veszek másikat ha az adataim elvesztek.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #9690 üzenetére
Köszönöm a NAS jelenleg szervizben van de nem sok jót jósolnak neki
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig az adataim visszaszerzésével küzdök mivel tönkrement a NAS-on beleraktam a gépbe a HDD-t és ezt látja ez normális vagy sérülhettek az adatok rajta?
Mert sehogy nem férek az adatokhoz. 212J nasban volt DSM 5 volt rajta.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Elég nagy gondban vagyok remélem tudtok segíteni van egy Synology DS212j-m vagyis volt mert a mai nap becsapott a villám hozzánk és tönkrement. Kiszedtem belőle a HDD-t működik felpörög a gép látja de a rajta lévő adatokat nem hogyan tudom az adataim lementeni róla? milyen program látja a linux ubuntut próbáltam az sem látja.
Vagy esetleg ha veszek egy másik nast abba belerakom akkor elvesznek az adatok?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre hogyan kell a nast elérni interneten keresztül webes illetve ftp kapcsolattal?
Addig eljutottam, hogy regisztráltam egy DDNS-t.
-
Ghost84
aktív tag
Összekötöttem a NAS-om a smart tv-vel látja is a tv a NAS-t az a kérdésem azt nem lehet megoldani, hogy a filmekhez hozzá csatolja a borító képet és azt is látni lehessen ha tv-vel nyitom meg úgy ahogy a video stationban is van?
-
Ghost84
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, még egy kérdésem lenne mit kell beállítanom a nas-on, hogy ha bekapcsolok egy eszközt ami a hálózatra van kötve akkor a nas ne kapcsoljon be a készenléti állapotból? Mert most akármit bekapcsolok pl. tv, laptop, asztali gép mindig kijön a készenlétből akkor is ha éppen nem a nas-t akarom elérni.
-
Ghost84
aktív tag
Van egy DS212j nas-om és akarok rá pár kamerát kötni pontosan ilyeneket ez a kamera jó hozzá? Hány kamerát tudok rákötni liszensz vétel nélkül?
-
Ghost84
aktív tag
Van egy régebbi DS109-es nas-om erre ha ráteszek az usb-jére egy webkamerát azt nem kezeli el? És ha igen akkor hogyan?
-
Ghost84
aktív tag
Van egy régebbi DS109-es nas-om erre ha ráteszek az usb-jére egy webkamerát azt nem kezeli el? És ha igen akkor hogyan?
-
Ghost84
aktív tag
Ha Download Stationnal torrentezek akkor hova rakja a még be nem fejezett letöltéseket? Mert nem találom és csak akkor láthatók ha már teljesen letöltődtek.
-
Ghost84
aktív tag
Ha szeretnék ip kamerát csatlakoztatni a synology nas-omhoz akkor csak a programot kell letöltenem a csomagkezelési központból vagy kell még hozzá valami?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Synology NAS-okat nem lehet távolról leállítani és elindítani valami programmal? Van 2 NAS-om egy DS-109 és egy DS-212j mindkettő egy másik helyiségben van és lusta vagyok átrohangálni leállítani ha nincs rá szükségem.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy synology ds212j-m mindig bekapcsol a hibernált állapotból amikor bekapcsolom valamelyik gépet ami a hálózaton van akkor is ha éppen nem akarom elérni a NAS-t ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni? Azt akarom, hogy csak akkor kapcsoljon be ha el akarom érni.
-
Ghost84
aktív tag
Ismét adódott egy kérdésem a minap vettem egy LG 3D Smart tv-t meg lehet azt csinálni vele, hogy hálózatról filmeket játsszak le vele a synology 212j NAS-omról? És ha igen akkor hogyan?
-
Ghost84
aktív tag
Közben adódott még egy kérdésem a nas-som bizonyos időközönként visszakapcsol készenléti állapotból akkor is ha nincs használatba ez mitől van? Torrent nem fut rajta és aggasztó hogy 4-5 óránként mindig bekapcsol gondolom ez a HDDknek sem tesz jót
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy synology 212j NAS-om letöltöttem rá a Video Station programot betölti szépen a filmeket de Firafoxal nem tudom lejátszani a filmeket nem indítja el google crome-val elindítja de nem lehet beletekerni mi lehet a baj?
-
Ghost84
aktív tag
3827 kérdésre valaki tudja a válasz?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne van egy synology 212j NAS-om van benne 2 HDD ha az egyiket kicserélem egy nagyobbra el fog indulni és az adatok megmaradnak a másik hdd-n?
A 2 HDD külön kötetként van kezelve adatvédelem nélkül és az HDD1-et akarom nagyobbra cserélni.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
(#3650) kérdésre valami ötlet?
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem synology 212j nas-om van és bizonytalan időközönként bekapcsol a készenléti állapotból az miért lehet? Nincs rácsatlakozva senki mivel jelenleg csak 1 gép van a hálózaton, a torrent program fel van rá telepítve de nem futtatok egy torrentet sem jelenleg mégis néha bekapcsolja a HDD-ket és 20 perc után leáll.
-
Ghost84
aktív tag
válasz
Intelligencs #3492 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest