Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• poirot

őstag

Sziasztok!
    Most egy órája ütemes, halk sipolásra ébredtem. Kiderült, hogy a NAS-om jelez, a Status led sárgán ég.
    E-mail-ben a következő üzenetet kaptam;

A(z) NAS állomáson futó 1 (SHR) kötet összeomlott, így előfordulhat, hogy több fájl is megsérült. További információkért lépjen a Tároláskezelő > Kötet menüpontba.

Ki majd bekapcsoltam a NAS-t. Megnéztem a HDD-ket, 37 illetve 39 fokosak. 718+ -om van.
    Gondoltam, hogy a torrent letöltés miatt, lehet ez, mert egy elég nagy állományt töltök le, most viszont az meg leállt. Most észbekapott a NAS-om is és kiírta, hogy a KÖTET1 tönkrement. A lemez információknál, mint ahogy írtam, magukat a winchesterek hibátlannak írja ki.
    Közben mentem, amit lehet, a kérdésem a következő;

Elég eltávolítani a kötetet, és újra létrehozni? (mivel a winchestereket jónak írja.)
    Nem befolyásolja majd az új kötet létrehozását, hogy nekem a régi 6.2-es DSM-em van? (Nem akarok váltani, mert Logitech Media serverem van és azt már a 7-es nem támogatja. Mindenképpen az újat fogja felrakni?) Szeretném mindenképpen a régit felrakni, esetleg részletes leírást kaphatok, ha szükséges.

A csomagkezelőben persze már hibásak a csomagok illetve leálltak.

Mentés után kikapcsolom a NAS-t, és várom a szakértői válaszokat. Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák