- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
audigy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, minden tapasztalat érdekel a témával kapcsolatban, a Symantec support-tal már befürödtem, csak a szoftverhez adott pdf file-okból tudtam infot szerezni.
Eddig a Mail Security for SMTP 4-es verzióját használtam a munkahelyen és az egyszerű és jó is volt, de lejárt a lincense és most csak az 5-öst tudom regisztrálni. Már rengeteget próbálkoztam a konfigurálásával, de a leveleket nem engedi át. Pedig a 2 gép látja egymást (ping-elhetők).
A feladat az lenne, hogy a mail szerver (Lotus Domino) felé továbbítsa ez a gép (Mail Security) a leveleket és a spam-eket pedig szűrje. A program Control Center és Scanner részét is erre a gépre telepítettem.
Előre is köszönöm a segítséget
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest