- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
alphaville #85129 üzenetére
Most krómos van, de akkor szerzek aranyozottat, nem probléma.
-
Dzsana
senior tag
válasz
alphaville #85124 üzenetére
Arany tokos csörgős Poljot, vagy egyáltalán csörgős?
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #85108 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
alphaville #85104 üzenetére
Mennyit adjak?
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #85101 üzenetére
Á, az sokkal kisebb tok.
Láthattad, ott volt az ötös fogatban. Egytől meg kellett válnia, mert kellett a pénz neki egy másik órára, de mint ha a fél karját adta volna oda, úgy vált meg tőle.Másnak nem adta volna el, csak nekem.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #85099 üzenetére
Nem tévedsz!
Melyik Poljot? Mondjuk mindegy is, mert olyat most nem tettem fel. Ez az Air Force Navigátor, sajnálatos módon ilyenről mondtál le. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #85096 üzenetére
Na, megint lesz munkám?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #85094 üzenetére
Ja, hogy tiszta legyen, ilyen az első kiadású, és ilyen a fekete, ezek voltak tabuk. Ez pedig a leggyakrabban előforduló, ilyen lehetett volna, hibátlan tokban, leszervizelve, vagy ez, amit elhoztam, leszervizeletlenül, kopottas tokban. Majd kicsinosítom.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #85092 üzenetére
Persze, 3017. Mert csak egyet vehettem ki az 5-ből, és csak nekem volt eladó ez az egy darab. Illetve nem pont ez az egy, csak volt egy fekete, meg egy első kiadású lapos, azok tabuk voltak, volt ez, meg két hagyományos lapos, amikből választhattam. A másik négy már nem eladó.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #85089 üzenetére
Ne is mondd! Választhattam volna makulátlan tokost is, a hagyományos számlappal, de én inkább ezt a ritkábbat választottam, mert ilyet még drágán se tudnék venni, mert nincs.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #85082 üzenetére
Hát, még én sem nagyon tudok mit mondani!
Még nagyon meg sem emésztettem a történteket! Mindenesetre e öröm, e bódottág.Reverting, drága kirándulás lenne az!
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
Hú gyerkekek, milyen három napos csere-berés kiránduláson vagyok túl! Egy nagy szatyor órával tértem haza. Csak ízelítőül egy pár darab.
Páratlan, 39 mm-es Seiko, nem is láttam még ilyet! Ezt hordom 2 napja.Erről nem kell mit mondanom, esetleg zárójelben annyit, hogy ilyen lappal találni, mission impossible:
Nagyon ritka Wostok zakazmo:
Poljot 3133 chrono
Egy rakás új, hordatlan, dobozos szovjeckij:
Ezeken kívül még vannak ilyenek, meg egy olyan finom szabályozós német csoda, amilyet még nem is láttam, s nem is hallottam ról,a továbbá felújítási alapok, stb. Szóval jó hétvégén vagyok túl.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #84222 üzenetére
Csak üveg jöhet szóba.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #84214 üzenetére
Vízben nem kéne!
A tisztíó edényébe teszel egy ujjnyi vizet, s ebbe állítod bele a benzines edényt, benne az alkatrészekkel. -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #84211 üzenetére
Persze, mert 6 közül válogattad ki a három működőt!
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84208 üzenetére
Akkor még nyugodtabb élet volt!
De nyugodtan az asztalra csaphatsz, ha a kezeden van, nem lesz semmi baja. Sőt, akkor sem biztos, hogy törik a billegő csapja, ha leejted betonra, vagy kőre, mert nagyban függ az esés szögétől. Simán túlélheti. Meg a trombita csap strapabíróbb. A Molnija zsebóráknál pl. a csap az óra méreteihez viszonyítva nagyon vékony, ezért törött minden harmadik Molnijában a billegő. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84203 üzenetére
Na most attól, hogy nem ütésbiztosított, lehet azt hordani, csak jobban kell rá vigyázni. Azaz ne ejtsd le, ne verd le az éjjeli szekrényről, stb. 60-70 éves Tissot-im vannak, ütésbiztosítás nélkül, és a mai napig órák! Szóval nem istentől való bűn az ütésbiztosítás nélküli óra, csak kevésbé éli túl a leejtést.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84193 üzenetére
Nem az. A külső centrálkerék miatt eléggé érzékeny is, lelke van, finoman kell vele bánni.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84178 üzenetére
A nagy számlap és a vékony ráma miatt tűnik nagynak. Én a számlapot nem bántanám, egy tok felújítás, szerkezet szerviz, plexi csere, és jó kis óra lesz belőle.
-
Dzsana
senior tag
Hát ja, kösz az együttérzést! Én mondtam, hogy nem jó rá, de a kedves ügyfél ragaszkodott ehhez a számlaphoz, és a két mutatóhoz. I did it!
Na vájt szeműek, így már jobb? Ja, csiga nem játszik, és aki még lát benne huncutságot, annak egy levágott lófej szájában küldöm el, s majd igazít rajta!
Most kell majd bólogatni!
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84132 üzenetére
Jóvanazúgy.
Domború az üveg, azt torzít.
Én szét nem szedem 1 mm miatt, örülök, hogy összeállt, mint a krumplis tészta. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84127 üzenetére
Rosszul vagy Te összerakva, nem az óra.
-
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #84119 üzenetére
Hát, igazándiból máshogy képzeltem el előre a karácsonyomat!
No meg volna itt mást is csinálnom. Mindjárt állok neki egy 29 köves Poljot automatának, amihez eleve küldtek plusz két szerkezetet, a háromból kell összehoznom egy jót.Úgy csinálnék már csak egy sima szervizelést!
-
Dzsana
senior tag
O fagyálló, remélem, pénzt is hozott a jézuska, mert rohadtul megküzdöttem ezzel a Parnis moddolásoddal! Ha csuklottál, ez ezért volt!
Szét kellett hozzá borítanom az egészet, s gyakorlatilag tönkre kellett tenni alkatrészeket. Az alsó kismásodperc tengely végéből le kellett vágnom annyit, hogy a számlaphoz ne érjen hozzá, de a lyukas kőben még megálljon. Izgultam rendesen!
Elsőre jó helyen sikerült levennem a végéből, de mire lecsiszoltam, hogy szabályos tengelyvég maradjon..... ekkor kezdhettél el csuklani!
Aztán mivel a számlalábak is rossz helyen voltak, azokat is le kellett vágjam, lereszelnem síkba a csonkot, hogy felfeküdjön a csapágylemezre. Nagy nehezen összeállt, e öröm, e bódottág, tokoznám be, és most jött, amire nem számítottam, s nem is gondoltam rá. Az új számlap szó szerint dupla olyan vastag, mint az eredeti, így nem süllyedt bele a werk annyira a tokba, mint eredetileg, így nem tudtam a szerkezettartó gyűrűvel rögzíteni, mert az eltakarta a tokban kimart rögzítő fülek vájatát, és nem lehetett a rögzítő füleket behelyezni. Továbbá a felhúzó tengelyt sem lehetett bele rakni, mert annak a furatát is eltakarta.
Ekkor kezdtél el még jobban csuklani!
Végül kínomban nem tudtam mást csinálni, mint megint a jó öreg Poljothoz nyúlni, azoknál van hosszú rögzítő fül, amit meg tudtam úgy hajtogatni, hogy rögzült a szerkezet a szerkezettartó gyűrű nélkül is. A felhúzó tengely egy picit passzentos, de jó erős, csak nem törik el!
Garanciát nem vállalok rá, s remélem, kiélted a Parnis gyűjtőhajlamodat! Ugye nem veszel többet? Pláne ilyen kis csavarokkal rögzítendő hátlaposat, mert azt még külön élmény volt összehozni, az új csavarokkal is! Boldog Karácsonyt!
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #84097 üzenetére
Elnézést a tudatlanságomért, de az mire jó? Ha napozol, nézed, mennyi az UV? Vagy fekszel a beachen, egyszer csak ránézel, o, már ennyi az UV? 1 UV múlva mennem kell haza.
-
Dzsana
senior tag
Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #83972 üzenetére
Mondom a német ebayen! Az ne zavarjon meg, hogy többet is úgy hívnak, hogy Strela, de a legtöbbje 3133-as. Az igazi érték a 3017-es, és abból bizony kettő van.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Tempus Fugit #83899 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #83203 üzenetére
Hát az biztos, hogy az elmúlt negyed évben felértékeltettem az árukat.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #82752 üzenetére
1 birodalmi krajcárról elindítod, s ki fog derülni!
Használt cuccnál minden annyit ér, amennyit a piac ad érte. -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #82744 üzenetére
Ha szinte ingyen menne, akkor mi a kérdés?
-
Dzsana
senior tag
válasz
yodamastah #82705 üzenetére
A betyárját! Mi ez? Mennyi?
-
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #82682 üzenetére
Ilyen Doxát láthattál.
-
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #82682 üzenetére
Ja, közben találtam még egy ilyet a cipős dobozaimban.
Asszem az is gyári jelzett szíjával. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #82639 üzenetére
Ezt cáfolnám, mert 30-50k-ért kiváló Poljot 3133-asokra lehet rászaladni, és azok elég jó szerkezetek.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #82624 üzenetére
Hozzá ne nyúljatok, ez egy ál chronograp!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Misi1979 #82168 üzenetére
Misi, mindkettővel tokozzák, ebből a képből én meg nem mondom, melyik van benne. Az árából biztosan lehet tudni, a C01.211-essel szerelt 240.000 Ft körül van, a 7750-essel szerelt pedig 2 kilóval több, olyan 420.000 Ft környékén van.
Szervizelésre székes fővárosunkban nagyon durva árakat hallottam, le sem merem írni, itt délen a töredékéért megoldjuk. -
Dzsana
senior tag
válasz
Tusuka #82065 üzenetére
Ja, arra nem is gondoltam, hogy a tokot sikerült megkocogtatnia, nem egy nagy felület, egyből az üvegre gondol az ember. Az óra egy használati tárgy, óhatatlan, hogy a tokon ne keletkezzenek karcok, az üveg lehet zavaró, mert egy idő után nehézkessé válik a leolvasás. A tokot meg egy idő után ki lehet polírozni.
-
Dzsana
senior tag
válasz
epinephrin #82037 üzenetére
Tissot, de nem a GMT-s verziója, a sima verziója szerintem szebb:
Mondjuk én haza beszélek, mert ilyen van nekem is.
Még mindig szép
-
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #82016 üzenetére
Jajj, elfelejtettem szólni, kész van a DWC-d! -
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #81609 üzenetére
Igen, húzható. Egyébként ezt a Couturier automatát kétféle szerkezettel is piacra dobták, a másik a Valjoux 7750, de azt többért is mérik.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #81483 üzenetére
Az edényébe teszek vizet, majd egy kicsi edénybe tisztító folyadékot, bele az alkatrészeket, s így teszem bele a vízbe.
Ez csak nekem jó. -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #81477 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #81455 üzenetére
Ez jó!
Ott lesz az, csak nagyon rá kell nagyítani!
Hát én nem tudnám befényképezni az összes órámat, azt se tudom, mennyi van, több száz. De ez azért is jó, mert amikor dúrok a dobozokban, akkor mindig meglepődök, hogy jé, ilyenem is van?
Így mindig olyan, mint ha hozzá jutnék 1-1 újabb darabhoz.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Tothgera30 #81411 üzenetére
Amit kinéztél Citizent, annak tuti kisebb a számlapja 24 mm-nél! Jó, ha van 20 mm.
-
Dzsana
senior tag
válasz
zotykam1981 #81382 üzenetére
Szia, küldtem privit.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Vrtboy #81370 üzenetére
Szia, egyrészt az butaság, hogy 4-5 évente tönkre megy, másrészt csak azért szidják, mert nem szerelhető, mint a három tekercses elődje, de ez nem azt jelenti, hogy rossz minőségű lenne. Ha vigyáz rá az ember, azaz nem nyomkodja víz alatt a gombokat, meg kihúzott koronával nem megy vízbe vele, vagy nem akarja elmosni úgy, mint egyesek
, akkor sokáig hű társad lehet. Továbbá a cseréje sem vészes, az árából max. egyszer tudnád leszervizeltetni az automatádat. Szóval nem kell attól félni, mint a pestistől.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Reverting #81257 üzenetére
Na, a szerencsemalacnak köszönhetően megnézheted a hosszút is, illetve a rövidet is
-
Dzsana
senior tag
válasz
bigdaddylaza #81268 üzenetére
Max. 1-2-őt, amiből több van, vagy kisebb. Vagy veszek még dobozt.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #81254 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Árához képest tök faszányos. Majd a többi órádnak csinálsz sajátot.
Köszi Laci! Sajnos az összes Tissot nem fér bele, pedig így is négy dobozt tele pakoltam vele. A kimaradtakat max. eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest