- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe #219197 üzenetére
Igen, úgy tűnik tényleg jó, hogy itt vagyunk... Meg mellettem egy Tisell is... Ami egyenesen Dél-Koreából jött.
Inkább engedd el ezt.dzsi23 -> Igen, bár a nyolcasok meg nem másodpercstopposak, ami nekem hiányzik. Főleg, hogy az én 8-assal szerelt Citizenem nem a legpontosabb.
-
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe #219195 üzenetére
Nem tudom te miről beszélsz, de a Tisell-ekben 9-es miyota van ami másodpercstoppos és koronáról húzható...
Amúgy elég pontos is.
Árukhoz képest szerintem nagyon-nagyon jó minőségűek a Tisellek. -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #219065 üzenetére
Szerintem azért nem ugyanaz, ha egy gyűjtő vesz magának egy limitált darabot, később másra vágyik és mégis eladja, mint az hogy egyesek felvásárolnak jópár darabot csupán árfelverési, haszonszerzési céllal...
-
BloodRay
veterán
Újfent itt is köszönöm Timecenter segítségét!
Megjött az ajándékba rendelt Casio LCW-M170D-1A.
Nagyon korrekt, csinos kis óra, még én is egész rákívántam. És újfent megerősítést nyert, hogy a Casio-k könnyebben veszik erre a rádiójelet mint a Citizenek.
Már a szíj is cserélve az ajándékozott által preferált bőr-re. -
BloodRay
veterán
válasz
Fall-N #217298 üzenetére
A SARB is 100M vízállóságú és nagyon nem Seiko 5 minőség szerintem. Nekem van Prospex-em is, annál is jóval komolyabb a SARB tokja, a szíjról nem is beszélve. Tömör szemes természetesen, szerintem annak is ami fagyalllo rakott be.
Tény, hogy nem olcsó, de egy percig se bántam meg a SARB-ot se. Ez meg gyakorlatilag majdnem ugyan az lesz, csak kvarcban azoknak akiknek nincs igényük mechanikus werk-re az órájukba.
Pont most fogok ajándékba egy Casio Lineage-t venni (az messze nem a 10-20.000Ft-os kategória), de szerintem azért mert abban is zafír van azért még nem kell egy SARB-hoz hasonlítani a kidolgozottságát.(#217302) fagyalllo -> hagyd abba, ennyit nem szántam az ajándékra és úgyse érkezne meg addig ameddig kellene.
-
BloodRay
veterán
válasz
lomposfarkas #215271 üzenetére
Ez a Boccia nekem valahogy nem nagyon szimpatikus.
Magamnak én is szinte kizárólag fémszíjas órát vennék, de az ajándékozott egyáltalán nem szereti azokat... -
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #215269 üzenetére
Igen, nekem is soknak tűnik az az 55mm. Benézek majd még egy-két boltba, csak ez itt Pécsen problémásabb sajnos.
De egyelőre a Casio tűnik nyerőnek egy plusz bőrszíjjal. Azért még szívesen fogadok ötleteket, ha vakakinek van ne tartsa magában. :)Boldr Ventrure ami még szuper lenne, csak kvarc kellene...
-
BloodRay
veterán
válasz
Sungoo #215264 üzenetére
Ezt néztem, de már kicsit túl puritán.
(#215265) Lami66 - > Ez a jelöltek között van, csak ugye feleslegesen fémszíjas alapból és nem tudom kellene e digitális rész. De nekem is tetszik amúgy.vzsryl - > Ez kinézetre tökéletes lenne, de anno kizártam mert 43mm kn és timecenter olala 55mm ltl-ot ír, ami rengeteg lenne ha igaz.
-
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #215262 üzenetére
Tippeket, ötleteket várnék, mert nem nagyon találok megfelelőt.
Ajándékba szeretnék egy:
Kvarc, titán tokos, de bőr vagy szövet szíjas, max 42mm kn tokos(de inkább kisebb, de legalább 38mm-es) órát.
Ennek 100k alá kellene beférnie. Minél inkább, de persze a minőség elsődleges.
Alapvetően Casio, Citizen, Seiko-ban gondolkozom.
Előre is köszönöm ha tudtok vakamit. -
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #215121 üzenetére
01:45-kor nem kellene még normálisan állnia a napnak?
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #214297 üzenetére
Marha jó lett ez a szíj hozzá! Amúgy melyik lencsével fotóztad, az alappal (Honor 20 Pro)?
-
BloodRay
veterán
válasz
jozs6200ax #214004 üzenetére
14 és most már ezt a mennyiséget tervezem tartani csereberével. Szerintem míg nem erőn fellül költ az ember a hobbijára, vagy tudja a prioritásokat, addig semmi gond vele.
-
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19 #213380 üzenetére
Igen, azzal a számlappal én is szerelembe estem. :)
A kocka G-Shock meg a világvége esetére kell hogy kéznél legyen.(#213382) gipsztigris - > Engem is nagyon megfogott a Suunto, csak én semmiképp nem akartam inverz kijelzőset. Nagyon kényelmes amúgy, féltem hogy meg fogom bánni, de cseppet se.
-
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #213310 üzenetére
Már most szuper!
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #213232 üzenetére
Jól néz ki.
Az a gyári szíj rajta?
-
BloodRay
veterán
válasz
tothjozsi96 #213142 üzenetére
70 éves Pista bácsinak adok egy vadonat új csúcs iphone-t és nem tudja használni akkor a telefon a hülye?
Amúgy ahogy fagyalllo is írta a DST-t önmagában is lehet kapcsolni az órán.
Ha faék egyszerűségű órát szeretnél akkor olyat kell venni. Ezeket sajnos meg kell tanulni egyszer kezelni. Itt senkinek sem a problémáddal volt baja szerintem, hanem azzal, hogy egyből az órát, az eco-drive-ot szaroztad... -
BloodRay
veterán
válasz
tothjozsi96 #213107 üzenetére
Igen az eco drive a szar...
-
BloodRay
veterán
Nem tudom láttátok e már, de ismerősnek segítek épp és most találtam, szerintem nagyon korrekt darabra sikerült Casio EFR-S107D-1A
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #212414 üzenetére
Kösszi, szépek!
A férfi Casiot ezzel a szíjjal adják? -
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #212367 üzenetére
Rakj fel majd azért saját képeket ha lehet.
-
BloodRay
veterán
válasz
yodamastah #212243 üzenetére
Beugrott az Insomnia című Al Pacino film...
Persze csak a benne hordott Tag Heuer miatt.
-
BloodRay
veterán
válasz
yodamastah #212241 üzenetére
Akkor neked már kiégett a szemed?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest