- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
Köszkösz
Misi : Én se tuidnék dönteni
Folyamatos készletcsökkentésben vagyok, csak "sajna" beesnek dolgok. Jelenleg a tuti maradós ezek közül az Explorer, az Ingenieur, a Monaco, az El Primero, és persze a Vulcain.
-
Pé
senior tag
válasz
condy #135511 üzenetére
Így van ez, mostanában egyre többen próbálkoznak be pofátlan árakkal. Általában azok, akik aztán 350-et akarnak kérni érte, és egy fillért sem engednek. Le kell őket ...
Reális ára olyan 220-250 között van. Ha van hozzá doboz, papír, csicsamicsa akkor esetleg kicsit feljebb. -
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #132731 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
condy #130131 üzenetére
Mondom, nem ellened irányult (kicsit felszinesen követem mostanában a fórumot
)
Amit te csinálsz, az kb. a normális menete a dolgoknak (ha lehet ilyet mondani ) annak ellenére, hogy egy átlag ember számára mindannyian hibbantak vagyunk.
Inkább azoknak üzennék akiknek van egy vágyott órájuk, de nem veszik meg mert drága, közben pedig az áruk többszörösét költik el erre-arra. Mindeközben meg filozofálgatnak hogy vajon megéri-e az árát vagy sem, illetve hogy tényleg annyira jó-e az óra, vagy csak urban legend.(#130132) veloke : Egy LLD árából kijön egy 36-os Datejust. Nekem az többet ér.
halkan jegyzem meg, hogy amennyiért mostanában az LLD megy, annyit tuti nem adnék érte, max a felétAz meg hogy egyre nagyobb és drágább típus tetszik meg, természetes dolog. Ha van rá keret feljebb lépsz, ha nem, nem. Pláne, egy Rolexet mindig el tudsz adni.
-
Pé
senior tag
válasz
condy #130075 üzenetére
"Ezekben a magasságokban én még csak nézelődni sem szoktam. Minek fájdítsam amúgy is gyenge szívemet."
Ezt továbbra sem értem. Mindig ez a fő indok (nem csak nálad). Egy LLD árából pl. kijön egy Datejust, egy Oyster Precision, vagy bármelyik "kisebb" tipus. Nyílván egy Daytona vagy egy SeaDweller sokkal drágább, de viszonylag "olcsón" meg lehet ismerni a Rolex érzést. Utána meg úgyis kialakul hogy széna vagy szalma
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #129785 üzenetére
-
Pé
senior tag
Nekem meg apukám a legerősebb a világon ....
-
Pé
senior tag
válasz
condy #128647 üzenetére
Egyébként ez tényleg így van. Nálam általában van minimum 2 de inkább 4 kés. Egy az EDC folder , ami fél másodperc alatt előkapható és kinyitható csomószor van hogy el kell vágni ezt-azt, vagy faragni, vagy ilyesmi. Az övemen van egy Victorinox Swiss Champ ami MINDENRE jó. (Még csajozni is lehet vele, mert van benne csipesz, kisolló, körömreszelő, "szemüveges" csavarhúzó, toll, stb. ami a csajoknál általában éppen pont nincs
) Van egy picike a kulcstartómon (mer elfér) meg van egy Révész "Nagyrác" enni. Eddig nem nagyon éreztem egyiket sem fölöslegesnek.
-
Pé
senior tag
válasz
bucsher #127380 üzenetére
Tuti. 1000%
(#127381) fagyalllo : Köszi. Eladó lesz nemsoká
(#127383) szbalogh : Köszi. Háttőőő nem egyszerű szerkezet van benne. A koronával előre húzod fel a csörgőt, hátrafelé az órát. Kihúzott koronával állítod az időt. Ha a gombot benyomod 1 kattanásig, az ébresztést inaktiválod. Ha benyomod 2 kattanásig, kiugrik a korona és állíthatod az ébrsztést. Ha visszanyomod a koronát, kiugrik a gomb, és az ébresztés éles.
Ami a különlegessége az órának, hogy 34mm-ben gyártották, de ez a baromi ritka 39mm-es "oversize" kivitel, amiből eddig csak neten láttam 1 példányt.
-
Pé
senior tag
Újak:
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #124760 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
fagyalllo #124731 üzenetére
Társkereső rovat
25 éves, kifejezetten sármosnak mondott, magas, izmos férfi vagyok. 4 diplomám van, 6 nyelven beszélek folyékonyan. Saját tulajdonú bankomban vagyok elnök-vezérigazgató, a valamint tengeren túli szállodaláncom valamint a cca. 1 milliárd dollárnyi pénzpiaci befektetésem hozamából élek. Szabadidőmet szívesen töltöm a 40 darabos sportautó gyűjteményem babusgatásával, de szeretek elutazni a Karib tengeri magánszigetemre is, ahol pecázgatok, vitorlázom és ejtőernyőzöm .
Nem keresek senkit, csak dicsekedni akartam. -
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #124077 üzenetére
igen, ezért írtam ...
-
Pé
senior tag
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #122965 üzenetére
korcsolyát nem vállalsz véletlenül ?
t_a_m_a_s
Másoló Audi ?
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #121529 üzenetére
Jó a szíj, de ehhez az órához
-
Pé
senior tag
-
Pé
senior tag
Köszi mindenkinek
(#119105) Mercutio_
Igen, ez egy IWC Aquatimer 816 AD full acél 300m-es belső forgatható lülettás, 8541B chronometer werk, 1970-es évek. Mindene eredeti, mindene karcmentes, mindene tökéletes. Ilyen állapotban elég ritka jószág. Rájabőr szíjjal és jelzett tüskecsattal.
-
Pé
senior tag
válasz
Szabikaa20 #119098 üzenetére
Jaja. Majd tegnap beírom hogyan fogom megszerzni múltkor.
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #118959 üzenetére
Nocsak! Dateyust ?
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #118753 üzenetére
Ügyes
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #118396 üzenetére
Pedig több mint 120 éves márka, a Kubai forradalom előtt a Patek szintjén volt.
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #118370 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #117442 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
condy #116838 üzenetére
Egyszer én írtam olyat, hogy a WDL az IWC Ingenieurre mondott 500 eurót. IWC szervíz, gyári, full extrás (szétszed, kipucol, olajat, tömítést stb. cserél, összerak, nyomáspróbáz) + tax + posta. Ha valamit cserélni kell akkor plusz alkatrész.
(#116873) Misi1979
Erről a kenőanyag dologról mesélj még ... -
Pé
senior tag
Na, elég legyen, majd én megmondom mi van !
Mi van ?
Szétültetek mindenkit !
-
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #114979 üzenetére
IWC 8541B , ha rákeresel, szinte minden oldalon előjön, hogy a világ valaha épített egyik legjobb werkje
-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga #114957 üzenetére
Nem írok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok! -
Pé
senior tag
válasz
alphaville #114944 üzenetére
Az ám, benne a világ legjobb werkje. Köszi
Bocsánat, vétkeztem, többet nem fog előfordulni
-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga #114943 üzenetére
"Visodate-hez meg annyit hogy tisztán elméleti a kérdés mert ugy nez ki egyikünk sem viselt még ilyen órat"
De, lásd a képet
-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga #114940 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #114853 üzenetére
-
Pé
senior tag
válasz
Wg5113 #114851 üzenetére
Én a több (de nem túl sok) óra mellett voksolnék.
Az alábbi gondolatok jutottak eszembe:
-Mi alapján választjuk ki "AZ" órát ? Lehet ez egy 20-30.000 Forintos óra?
-Felmerült hogy Rolex/Omega. Viselnél egy félmilliós órát erdőben/pecázás közben, esti sörözés után a nyugati aluljáróban, stb ?
-Biztos hogy mindig szükség van minden funkcióra ? Kell hogy egy öltönyóra 300 méterig vízálló legyen? Vagy világítson a tríciumos indexe ?
-Mi van a téli/nyári viselettel ? Fém csat / bőr szíj ? Esetleg Nato ?
-Mi van ha tök nem illik a ruházatodhoz az óra ?Én jelenleg próbálom 4-5 darabra szűkíteni a választékot. Kell egy nagyon elegáns finom óra. Alkalmakkor, öltönyhöz, stb. Kell egy komoly sportos óra, egy "hightech". Kell egy mindent tudo mechanikus chrono, és kell egy ütöm vágom nemsajnálom óra.
Aztán ezt lehet bővíteni. Szerintem ultimate óra nincs.
-
Pé
senior tag
válasz
phranxinatra #114847 üzenetére
Mermérnem ?
-
Pé
senior tag
válasz
JackFeryll #114633 üzenetére
Na ez bakkancslistás egyértelműen
-
Pé
senior tag
Egy TAG van épp nálam is...
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #114088 üzenetére
Ugyanitt búváróra eladó olcsón
CoolBoy megelőzött
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest