- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
Biztos,hogy fog érdekelni,hogy mikor mit tapasztalsz.Hordás közben is vannak érdekes dolgok.Én nem szoktam csak számlappal felfelé lerakni az összes használatban levő órát.Legelőször teljesen felhúzom és utána hordom napközben éjszaka lerakom .Este és reggel megnézem a pontosságot.Persze nem állandóan csak amíg meg nem ismerem.Lerakva állandóra még nem próbáltam .Egyszer azt is kipróbálom.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #84699 üzenetére
Ez tetszik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #84691 üzenetére
Ne vágd földhöz az egy szép és jó óra!!!
Mechanikus és nem ez volt eddig a legpontosabb mechanikusom. Ezt csak a Certina miatt említettem.Egyébként napi 10mp. alatt bármelyik érték elfogadható. Nekem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #84673 üzenetére
Az én svájci vacak Certinám 80 nap alatt összesen 21mp. eltérést produkált.Nálad ez közel 3 perc lenne.Tehát nem lehet általánosítani.Szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #84520 üzenetére
Óra kinézetű,de csak messziről.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ereshkigal #84370 üzenetére
Én is és gyors és tökéletes.
-
Wg5113
aktív tag
Nagyon boldog ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
Wg5113
aktív tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! Nem terveztem újabb órát venni,de ezt láttam feketében és tetszett.Aztán megnéztem a kéket és már nem volt megállás.Nem bántam meg.Ráadásul ebben is a Valgrangers szerkezet ketyeg az 50m elég a másik 300m az kiegészíti.Condy nézegesd őket megéri.Nekem volt Hydrocoquest is az is brutál.
gprspeter
Nagyon szép és egyedi,méltó darabja a gyűjteményednek. -
Wg5113
aktív tag
Minden él nélkül írom.
Ma voltam az Orex szervízben a barátomnál és egy ilyen T touch órát hoztak be.Azt mondták a tulajnak ,ha szétszedik lehet rosszabb lesz mint most,a gyár komplett szerkezet cserét vállal csak.Nem javítható mint egy automata és elromlik nem úgy mint egy automata.Na ezt hallottam. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #82269 üzenetére
és milyen szép görbe!
-
Wg5113
aktív tag
Értelek.Használt órákban vannak nagyon jók is jó árban,vétel elött be lehet vizsgáltatni.Azért én is szeretem az új órákat.Nagyon sok óra van és ma már azért ezekből 250k környékén azért nem olyan tragikus általában a minőség.Nem egy életre veszed gondolom ,ezért aztán azok a műanyagok sokat fognak szolgálni hibátlanul. az ősrégi Seiko 5 órában is volt műanyag alkatrész és milyen sok szolgál még ma is.Valóban elsősorban a külső döntsön aztán a többi dolog is számit,de 100%-os biztonsággal semmiről nem lehet meg mondani,hogy mennyire tuti.Sokkal drágább óráknál azért ezek egyértelműbbek.Az automatát meg azért szorgalmazzák,szorgalmazom,mert valóban együtt lehet,kell velük élni és szerethetőek éppen ezért a rájuk fordított törődéssel együtt imádjuk.Szerintem még keresgélj az óriási választékból és ugye van itt Aki egy jó pár márka esetében a rendelkezésedre álló összeget meghaladó óra igen kedvezményes beszerzésében készségesen segít.Itt csak jó indulatú és segítőkész fórumosok vannak ,de nem mindenki olvas mindig ,mindent.Azért bizhatsz bennük nyugodtan.
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #82000 üzenetére
Madzaggal van,csak tettek közé egy szíjat.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #81811 üzenetére
Crhonoweb-en van sorozatszám azonosító.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
bigdaddylaza #81581 üzenetére
Magam szerint ezt választanám.Gyönyörű a feketéje,egyéni a szíja,keveset gyártottak belőle ezért érték állóbb.
Aztán nincs csavar az elején. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #81564 üzenetére
Köszönöm Neked is! Felhőtlenül boldog vagyok.
-
Wg5113
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat az óra nevében is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #81477 üzenetére
Te nem csak egyszerűen meg fertőződtél, hanem fertőző vagy.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #81440 üzenetére
Igen jól érzed.Van öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bluering Libra irodai forgószék
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest