- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
feddel #256297 üzenetére
20 mm széles, vastag stiftes szíj kell az órádra, kinézed hogy melyik típuson van neked tetsző és a márkaszervizt kérdezd meg, mennyiért tudnak rendelni. PL. az SRPF83 szíja pont ilyen.
Vagy nagyon nem olcsó, de nagyon jó szíjak klasszikus Seiko flat vent dizájn sok színben, nagyon jó minőségben: [link] [link] -
fagyalllo
őstag
Valami beteg japán kosztümös mesehős a 70-es évekből, de az óra nagyon jól sikerült: Seiko SRPJ91
-
fagyalllo
őstag
válasz
Rastaman17 #256155 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
Kecskes1987 #256109 üzenetére
SNXF05 a neve, hirdetheted fb-on nagyobb órás csoportokban, vagy akár itt a hardveraprón is.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Memmaao #255973 üzenetére
Igen, 250 alatt járhat egy egészséges 7750, de akkor már nincs teljesen felhúzva. Tipikus neppertrükk, hogy alig felhúzva rakják műszerre az órát, alig mozog a billegő és szervizt kiáltva nyomott áraj ajánlanak érte. És fordítva is, a magas lengésszöget, mint önmagában is mérvadó jellemzőt hangsúlyozzák, hogy az órát nem kell szervizelni.
Forgatón csak feleslegesen kopik, főleg ha elégtelen a kenése. A járástartalékát nézd meg, ha lecsökken, az is problémát jelez.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bluemirage #255905 üzenetére
Az a vicc, hogy a búvárokat idősebbeknek adtam el.
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #255848 üzenetére
A sötétkékkel jól néz ki.
-
fagyalllo
őstag
válasz
baal-amiga #255827 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Polarstar #255786 üzenetére
De láttad az óra hátlapját? Egy Shamal van rajta, még ha valami lengyel szutyok lenne és a számlap emlékeztetne egy jellemző stílusjegyére, de ez egy tucat '70-es évek kronó, a korszakot se sikerült eltalálniuk, hiszen a Maserati '90-es évek első fele. Ez így nagyon béna.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Polarstar #255777 üzenetére
Ja értem, Maserati -> Fiat -> Polski Fiat, így már egyértelmű a kapcsolat(yt)!
-
fagyalllo
őstag
válasz
ServerWorks #255741 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
baal-amiga #255713 üzenetére
Határozottan jól áll neki az új számlap-mutatók.
Ha már MWC, átnéztem a kínálatukat és Stewenke vágya, a kvarc Submariner: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stewenke #255620 üzenetére
Nincs igazad, jogosulatlanul használnak márkajelzést, az nem egy Intel matrica a gépházon.
Amúgy ott kurvult el ez az egész Seiko moddolás és azóta nem is szabad annak nevezni, mikor elkezdtek először SKX tokokat másolni, aztán jöttek a teknőcök és végül a mindenféle népszerű svájci formák.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stewenke #255530 üzenetére
Az első videó hülyeség, a megvilágítás ideje nem azonos, ráadásul a szereplő SKX013 egy régi és már módosított óra. A másodikban a győztes kiválasztása szubjektív, a Seiko ugyanolyan jól látható. A harmadik mérés korrekt.
Ugyanolyan festéknél is lehetnek különbségek a felvitt anyag mennyisége meg még biztos más okok miatt is.
Végül ezekkel nem álomba, hanem vízbe kell merülni, ami jóval rövidebb időtartam. -
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255277 üzenetére
Sejtettem, hogy érdemi válasz helyett kiforgatod a szavaimat. Nem azt írtam, hogy őt nevezted idiótának.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255270 üzenetére
Hogy akarta bizonygatni? Mutatott egy példát, ami szerinte összeillik, nyilván mert tetszik neki. Ennyi történt. Te viszont nem tudod ezt elfogadni és a nem tetszik helyett egyből röhejesen idiótának nevezed. Ezt zavarja a szemem.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255267 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #255262 üzenetére
Részemről nem az ízlésről megy a vita.
Stauffenberg: látja
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255258 üzenetére
Megkérdeztem színházi ember haveromat, mit vált ki belőle, ha meglát a közönség soraiban valakit nem a cipőjéhez illő óraszíjjal: "Az azt mutatja meg, hogy kurvára nem a dolgommal foglalkozom, hanem a közönség ruháját nézem.... Ergo: szar vagyok!"
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255248 üzenetére
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255241 üzenetére
De kik között van egyetértés? Akiket ez egyáltalán érdekel.
Olyan ez, mint a vallás. Tőlem hihet bárki bármiben és viselkedhet úgy, ahogy kedve tartja egészen addig, amíg nem akar megtéríteni és nem ítél el azért, mert én nem az ő normái szerint élek. -
fagyalllo
őstag
válasz
Stauffenberg #255233 üzenetére
És mi van, ha valaki nem lázadni akar, hanem egyszerűen leszarom a dresskódokat, mert egy elavult, sznob, poros hülyeségnek tartom és szánakozva mosolygok azokon, akik ragaszkodnak hozzá?
-
fagyalllo
őstag
válasz
bluemirage #255214 üzenetére
Ha egyes szám első személyben írja, semmi baj vele, de azt ne mondja meg nekem, miben érezzem jól magam. Az íratlan szabályok legtöbbször poros, idejétmúlt hülyeségek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest