- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Adamf40 #32282 üzenetére
Nem lehet összehasonlítani...
itt megfogod megnézed kibontod "teszteled" és ha megfelel akkor kialkuszol egy árat.Vaterán meg megnézed a képeket elolvasod a leírást és várod a postást ha veszel valamit vagy nehézkesen találkoztok valahol.
Aztán vagy olyan vagy nem.Én a bolhára szavazok.
-
Miamiquake
aktív tag
Nem lehet szerintem autótól órára "fordítani"
Pl hogy a Tissot PR200 Chrono Quartz az a VW Golf VII. 1.4 TSI
Ez egyszerűen lehetetlen. Nagyon sok időt és energiát lehetne erre pazarolni, de szerintem felesleges.
A szuperautók közül is egy "alap" Ferrari 599 vagy TVR Tuscan várhatóan sokat fog zuhhani értékében bárki bármit csinál vele.
Nem állítom hogy nincs jó befektetés autó fronton félre ne érts, csak szerintem sokakl kevesebb mint órafronton, és akkor is inkább használt oldtimerek között keresgélnék, nem új autók között.Egyébként a Vath és BRABUS Mercedesek ára is csak csökken, Mercedes SLR szintén Alpine BMW szintén lásd mobile.de
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
csabulaxi #32166 üzenetére
Nagyságredekkel jobb befektetés nagyértékű órákat venni mint nagyértékű autókat (amennyiben. új vásárlásról van szó).
Teljesen mindegy hogy új 7es BMW-t vagy A Mercit vesz az ember, csak és kizárólag bukhat rajta, ha használja ha nem.
Ellentétben pl egy limitált nagyértékű karóra (nem a tucat Seiko, Certina, Tissot vonalra gondolok) értéke miután kifutó modell lett belőle eldől, hogy gyűjtői darab lesz, vagy nem.Pl: Tag Heuer Monaco (Steve McQueen), Louis Moinet limitációk vagy akár egy Blancpain Sport Fifthy Fathoms 500-as limitáció.
A szervíz meg kötelező időközönként, ezen kár vitatkozni.
-
Miamiquake
aktív tag
Unalom űzőnek feltennék egy érdekes kérdést.
Tegyük fel hogy csak 10.000 Ft-od van karóra vásárlásra és nincs órád.
Mit és miért vennél?Ha megengeditek kezdeném én:
Vintage vonalon nézegetnék bizonyos feltételek mellett (minimum 35mm kn átmérő, stabil werk, szép számlap) -
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
Kettő kérnék ebből: AP Royal Oak Offshore
-
Miamiquake
aktív tag
Napokat emberek. Ma mindenki drukkoljon nekem!!!
Hogy miért az titok, de idővel kiderül.
-
Miamiquake
aktív tag
Nagyon sokan próbálkoznak ezzel a dumával hogy: örököltam akárhonnan és ez meg az.
Nincs, ismétlem NINCS olyan ember a földön aki ha örököl egy órát (vagy talál, lop, vesz, cserél) és azon Rolex Omega vagy bármi ismertebb márkajelzés van, nem viszi be a legközelebbi óráshoz hogy eredeti-e.
Mindenki tudja hogy egy eredeti milliókat is érhet...
Én inkább lottóznék, nem ilyenekben bíznék.
-
-
Miamiquake
aktív tag
Börzéről valami helyzet jelentés???
-
Miamiquake
aktív tag
Látom mindenkit kiütött ez a hétfő
-
Miamiquake
aktív tag
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Misi1979 #31333 üzenetére
Nem egy 3 tengelyű BEXEI Tourbillon
Amire azért legyünk már kicsit büszkék, ha egyszer magyar vonatkozása is van
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
WiZARD #31321 üzenetére
Hogy mindig vannak ilyen próbálkozók.
Egyébként a replikának álcázott hamisítványok és az ETA szerkezettel szerelt kamu órák között szerintem sok különbség nincs.
Teljesen mindegy hogy egy 2-es golf alvázra szerelt piros Ferrari Modena kasznit rakunk, vagy egy e 46 coupe alvázra rakunk rá egy igányesebb Modena kasznit ami esetleg megy is.
A lényeg hogy ettől még az egyik se lesz Ferrari, csak az egyik ultra gagyi 50méterről is, a másikat meg csak 5 méterről mondod meg hogy "valami nem stimmel"
A menettulajdonságokról meg ne is beszéljünk.
-
Miamiquake
aktív tag
Kis help please, vaterás Felhasználó MBBLaci elérhetőségét valaki tudja?
Köllene
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
urbanjozsi #31248 üzenetére
Megéri-e ezt mindenkinek magának kel eldöntenie. Amennyiben érzelmi kötődés van egy 5 forintot nem érő noname órát is érdemes rendbe hozni.
Én megcsinálnám ha emlék mindenképp.
-
Miamiquake
aktív tag
Én is várom a beszámolókat
Sajna nem tudtam kimenni...
-
Miamiquake
aktív tag
Figyelem, aki tud ZENITH Vintage karórára eredeti KORONÁT, az kérem jelezze.
Ötletek is jöhetnek!
-
Miamiquake
aktív tag
Igaz egy ilyen Brior még komolyan is érdekelne
-
Miamiquake
aktív tag
Megnézném élőben ezt: WEWOOD
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
nostromo73 #30897 üzenetére
Nem baj hogy kilóg a sórból, pont ez a szép az egész "órás létben" hogy nem vagyunk egyformák!
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
nostromo73 #30892 üzenetére
Tú mács...
Ezek nekem már leolvashatatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest