Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz
GU-81M #111394 üzenetére
Hát sokan azt mondják innen, akik már rendeltek, hogy jobban megéri a honlapról rendelni, mint a riostól, mert sokáig tartott vagy rossz volt a kommunikáció.
Én 2-3 hete kaptam meg az enyém, Riostól rendeltem. Kb. 4 hét volt rendelés leadásától az átvételig, a kommunikáció a rios részéről eleinte jó volt, aztán mikor elkezdtem érdeklődni van-e valami információ az érkezésről akkor onnantól egy választ sem kaptam, szóval hát lehetett volna jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest