Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
DIEGO15 #52258 üzenetére
Szivesen, annyit még hozzátennék hogy ezért a mutatványért nekem az Erzsébet királyné útján (direkt nem írom a bolt nevét!) kerekperec megmondta a faszi hogy 30ezer számla nélkül, garancia a szerelésre nincs és nem vállalnak felelősséget semmiért sem.
Ammenyiben külön biztosítékról szeretnék külön tápot vinni neki, akkor az feláras, mert ahhoz ki kell hívnia egy autóvillamossági szakmókust 12ezres számlás óradíjjal aki betesz egy plusz szivargyújtó aljzatot a műszerfal mögé...
Ennnyi pénzért meghebrákoltam én otthon a panel előtt a parkolóban, csak én aláfűztem a függöny légzsáknak, amit nem ajánlok hogy piszkálj, mert ha véletlenül megsérted vagy eldurran, az félmillió forint csak az alkatrész.A biztonsági faktorról már nem is beszélve. Ha tudod hogyan működik és hol szabad vezetéket vinni körülötte akkor nem para, de én a helyedben kerülném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest