Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
vzsryl #42389 üzenetére
Lehet hogy ezzel az április-szeptember időtartammal még nagyon bizakodó is voltál. Én június 22-én rendeltem swiftet, azt mondták júliusban kerül gyártásra és várhatóan október végén érkezik az országba. Múlt héten érdeklődtem hogy látni-e már valami elmozdulást, legyártották, esetleg hajóra rakták-e már. Semmit nem tudnak, annyi biztos, hogy ha majd beér az országba és kap alvázszámot, akkor szólnak és kell majd a vételárat befizetni. Azért ez nem teljesen normális szerintem hogy manapság egy rendelésre készült autónak nincs nyomonkövetési lehetősége. Ha rendelek az ebyről egy tetves telefontokot, ott az eladó egyből csomagkövetési számot ad, amin tudom követni mikor adta fel és hol jár a csomag. És mindezt pár dollárért. Itt meg kifizet az ember több mint 4 millát és várhat a sötétben a hívásra hónapokig. Nem tudom ez más gyártónál hogy működik, de ez így nagyon nem XXI. századi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest