Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Szerintem más kernel van a 9.2-ben (asszem 2.6), de én inkább itt nem kontárkodok, majd jönnek a szakik, addig töltögessed.
A Válasz gomb minden hozzászólás jobb felső részén található a dátum mellett balra, és arra szolgál, hogy ha egy hsz-re akarsz válaszolni, akkor azt nyomd meg!
De szerintem gondold meg ezt a linuxot még egyszer, mert sok sikerélményed nem lesz benne szerintem.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Igazából kevesebbre tippeltelek. Figyelj! Megtalálod a 136-os számú hsz-t ebben a topicban? Na abban van egy Bővebben: link nevű rész. Arra kattints rá! És nézd meg mit látsz. Igen, ott lesz, hogy Suse 9.2 iso letöltés. Ha ezek után sem megy, akkor tényleg nincs értelme folytatnod, mert utána csak nehezebb dolgok jönnek.
Ha elkezdted letölteni, akkor ne írj ma már ide, menjen csak a sávszélesség a letöltésnek! -
Gambit
őstag
Akkor bocs, ha a google sem talál neked egy linuxot, akkor mi sem fogunk tudni segíteni. Mellesleg én feltettem a 9.1-et, és annyit mondok, hogy ha nem vagy képes leszedni a netről, akkor inkább maradj a windowsnál. Ez nem bántás, hanem jótanács. Csak azt nem értem, hogy a válasz gombot miért nem vagy képes megtalálni? (Csak úgy mellékesen, hány éves vagy?)
Egyébként azon az oldalon amit belinkeltem neked, csak rá kéne kattintani a letöltésre...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Google neked is barátod: Bővebben: link És a válasz gombot minden hsz jobb felső sarkában találod.
-
Gambit
őstag
Bocsi, hogy csak így megszólítalak, de annyi topicodat linkeltem be zárásra, hogy szinte ismerlek. Csak szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez nem chat, vagy icq, hogy a másik rögtön ugrik amikor írsz valamit. Írd le a gondod, és majd ha errejár, válaszol. De a szerkesztési időn belüli up-ok szerintem elég gázosak. A válasz gombot is nyugodtan használd, ha már a mod gombbal megismerkedtél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest