- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Szerintem más kernel van a 9.2-ben (asszem 2.6), de én inkább itt nem kontárkodok, majd jönnek a szakik, addig töltögessed.
A Válasz gomb minden hozzászólás jobb felső részén található a dátum mellett balra, és arra szolgál, hogy ha egy hsz-re akarsz válaszolni, akkor azt nyomd meg!
De szerintem gondold meg ezt a linuxot még egyszer, mert sok sikerélményed nem lesz benne szerintem.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Igazából kevesebbre tippeltelek. Figyelj! Megtalálod a 136-os számú hsz-t ebben a topicban? Na abban van egy Bővebben: link nevű rész. Arra kattints rá! És nézd meg mit látsz. Igen, ott lesz, hogy Suse 9.2 iso letöltés. Ha ezek után sem megy, akkor tényleg nincs értelme folytatnod, mert utána csak nehezebb dolgok jönnek.
Ha elkezdted letölteni, akkor ne írj ma már ide, menjen csak a sávszélesség a letöltésnek! -
Gambit
őstag
Akkor bocs, ha a google sem talál neked egy linuxot, akkor mi sem fogunk tudni segíteni. Mellesleg én feltettem a 9.1-et, és annyit mondok, hogy ha nem vagy képes leszedni a netről, akkor inkább maradj a windowsnál. Ez nem bántás, hanem jótanács. Csak azt nem értem, hogy a válasz gombot miért nem vagy képes megtalálni? (Csak úgy mellékesen, hány éves vagy?)
Egyébként azon az oldalon amit belinkeltem neked, csak rá kéne kattintani a letöltésre...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Google neked is barátod: Bővebben: link És a válasz gombot minden hsz jobb felső sarkában találod.
-
Gambit
őstag
Bocsi, hogy csak így megszólítalak, de annyi topicodat linkeltem be zárásra, hogy szinte ismerlek. Csak szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez nem chat, vagy icq, hogy a másik rögtön ugrik amikor írsz valamit. Írd le a gondod, és majd ha errejár, válaszol. De a szerkesztési időn belüli up-ok szerintem elég gázosak. A válasz gombot is nyugodtan használd, ha már a mod gombbal megismerkedtél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest