Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
A böngésző amúgy is egy kitüntetett helyzetű szoftver, annál fontos lehet, hogy mindig a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre, mert lehetne benne olyan újítások, amiket hiányában egyes weboldalak hibásan működhetnek.
Na pont ezért csodálkozom azon, hogy a stabil kiadású modellen alapuló Linux Mintre előbb kiadják a legújabb Firefoxot, mint az openSUSE Tumbleweedre.
-
zoli62
addikt
Pár napja már megjelent a legújabb stabil Firefox kiadás, de a Tumbleweeden még mindig nem frissült, ezért a snap verziót telepítettem. A Tumbleweed elvileg rolling modellen alapuló disztró, de már a stabil Linux Minten is frissült a Firefox.Ennek vajon mi lehet az oka?
-
zoli62
addikt
Én egy ideje egy "opensuse tumbleweed"-et "nevelgetek", igaz csak virtuális gépen. Folyamatosan frissítgetem. Elég stabil. Talán azért nincs annyi felhajtás a Suse (régen Süsü
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat) -
zoli62
addikt
Kíváncsiságból telepítettem netinstal iso-ból egy tumbleweedet, mert a 10-es kiadás óta nem néztem rá az Opensusere. Az kimondottan Suse specifikus, hogy root-os telepítés után, ha adtam külön jelszót a rootnak, akkor sudo-nál nem a felhasználó jelszavát kéri be?
-
zoli62
addikt
Kmix nem indul el KDE alatt. Találkoztam neten hasonló hibával Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat)