Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Üdv.!
Most telepítettem, frissítettem a 11.4-et. Van egy EasyLite PCI TV tunerFM kártyám a PC-ben.
Felismerte, SAA7134/SAA7135HL-nek. (7134-es IC van rajta.)
Szeretném használni. Az MoTV arra panaszkodik, hogy hiányzik /dev/vbi alkönyvtár. Ha létrehoztam egy ilyet üresen, akkor meg helytelen ioctl hívás a baja.Hogyan tudnék TV-t nézni ? (Nem ragaszkodom az MoTV-hez.)
-
mezis
félisten
válasz
butcher eu #2251 üzenetére
Üdv.!
Ha a HP-dnek Broadcom gyártmányú a WiFi-je, akkor trükközni kell.
-
mezis
félisten
Üdv.!
A 11.4 -et szeretném WiFi-vel használni egy HP-550 laptopon. Broadcom 43xx-es chipsetje van. SuSE firmware-t hiányol. Én is. Mert nem találom.
Sikerült már valakinek Broadcom WiFi-vel működésre bírni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest