- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
-
vodika
tag
Hölgyek, Urak!
Hihetetlen mértékben megköszönném ha valaki a csatolt oldalról bármelyik ftp-s vagy http-s linket megpróbálná letépni. Elég ha elfut a letöltés 150MB-ig. Nálam ugyanis elfekszik szinte az összes link (még próbálkozom azért szinte, eddig nem tudtam mindet tesztelni...)
ugyanott.
http://download.opensuse.org/distribution/12.1/iso/
Előre is köszönet!

Üdv:
Vodika -
vodika
tag
válasz
tropico
üzenetére
Nincs hiba... egyszerűen megáll a letöltés, nem jön több adat. Mind a két file-nál (32 és 64 bit) ugyanazon a ponton átlag 100K-s letöltés közben nem kap több adatot.... A browser-ek még várnak egy darabig aztán leállítják a letöltést.
Mindegy melyik tükörről próbálom, milyen browserrel (Mozilla vagy IE) mind a két file megáll.
De ha mondjuk egy Ubuntu CD-t szedek vagy akár a KDE-s vagy GNOME-os Live CD változatot (mindegyik olyan 600-700MB körül van) azon jibátlanul folyamatosan jönnek...

-
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Alapvetően új vagyok a Linux területén, bár korábban használtam már pár hónapig Linuxot de aztán feledésbe merült a dolog!
Most megint szeretnék egyet a gépemre és kis nyomozás után az openSUSE meg az Ubuntu maradt. Gondoltam beszerzem mindkettőt kicsit nyomogatom aztán amelyik tetszik azt tartom meg...
Na az első gond itt jön: több browserrel, több forrásból mind a 32-bit és mind a 64-bit DVD változat leáll a letöltés egy adott pontján. A 32 bitest 128MB-nál a 64 bites 326 MB-nál áll meg. Az OS amivel töltöm egy XP és ahova töltöm egy NTFS-es partíció 60GB szabad hellyel...
Ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest