Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
-
vodika
tag
Hölgyek, Urak!
Hihetetlen mértékben megköszönném ha valaki a csatolt oldalról bármelyik ftp-s vagy http-s linket megpróbálná letépni. Elég ha elfut a letöltés 150MB-ig. Nálam ugyanis elfekszik szinte az összes link (még próbálkozom azért szinte, eddig nem tudtam mindet tesztelni...)
ugyanott.
http://download.opensuse.org/distribution/12.1/iso/
Előre is köszönet!
Üdv:
Vodika -
vodika
tag
válasz
tropico #2688 üzenetére
Nincs hiba... egyszerűen megáll a letöltés, nem jön több adat. Mind a két file-nál (32 és 64 bit) ugyanazon a ponton átlag 100K-s letöltés közben nem kap több adatot.... A browser-ek még várnak egy darabig aztán leállítják a letöltést.
Mindegy melyik tükörről próbálom, milyen browserrel (Mozilla vagy IE) mind a két file megáll.
De ha mondjuk egy Ubuntu CD-t szedek vagy akár a KDE-s vagy GNOME-os Live CD változatot (mindegyik olyan 600-700MB körül van) azon jibátlanul folyamatosan jönnek... -
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Alapvetően új vagyok a Linux területén, bár korábban használtam már pár hónapig Linuxot de aztán feledésbe merült a dolog!
Most megint szeretnék egyet a gépemre és kis nyomozás után az openSUSE meg az Ubuntu maradt. Gondoltam beszerzem mindkettőt kicsit nyomogatom aztán amelyik tetszik azt tartom meg...
Na az első gond itt jön: több browserrel, több forrásból mind a 32-bit és mind a 64-bit DVD változat leáll a letöltés egy adott pontján. A 32 bitest 128MB-nál a 64 bites 326 MB-nál áll meg. Az OS amivel töltöm egy XP és ahova töltöm egy NTFS-es partíció 60GB szabad hellyel...
Ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest