- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos akkor még szerintem nem kisérletezek vele...
-
köszi, srácok az ImgBurn-el ki is írtam...
Lenne még egy kérdésem!
Most win 7 van a notimon, erre raknám fel , megnézem, kipróbálom ,aztán ha nagyon kínai lesz akkor szerintem vissza rakom a win7-et...
Tehát most 2 particióm van az egyiken van a rendszer, másikon a programok, na most a rendszer particiómra raknám fel (amin ugye a win 7 van) a linuxot.
Fogom bebútolok a linux dvd-ről és itt úgy mint pl: windowsnal lehet particiókat törölni, létrehozni ?
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ?
-
hi all!
letöltöttem 11.4 es verziót dvd iso fileba, az lenne a kérdésem bár elég noob kérdés a 21. században, hogy mivel tudom ezt kiírni a legkönnyebben dvd-re ? illetve kell valamire figyelni kiírásnál, hogy bootoljon be róla vagy, ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak simán kiírni és ennyi, utána tudom is telepíteni ?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest