- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos akkor még szerintem nem kisérletezek vele...
-
köszi, srácok az ImgBurn-el ki is írtam...
Lenne még egy kérdésem!
Most win 7 van a notimon, erre raknám fel , megnézem, kipróbálom ,aztán ha nagyon kínai lesz akkor szerintem vissza rakom a win7-et...
Tehát most 2 particióm van az egyiken van a rendszer, másikon a programok, na most a rendszer particiómra raknám fel (amin ugye a win 7 van) a linuxot.
Fogom bebútolok a linux dvd-ről és itt úgy mint pl: windowsnal lehet particiókat törölni, létrehozni ?
egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ? -
hi all!
letöltöttem 11.4 es verziót dvd iso fileba, az lenne a kérdésem bár elég noob kérdés a 21. században, hogy mivel tudom ezt kiírni a legkönnyebben dvd-re ? illetve kell valamire figyelni kiírásnál, hogy bootoljon be róla vagy, ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak simán kiírni és ennyi, utána tudom is telepíteni ?

THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- S22 Ultra 512/12
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyszerű a telepítése? Még sosem használtam LINUXOT nagyon kínai lesz, érdemes kipróbálni ?