Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73 #2739 üzenetére
A kde network manager-re (vagy gnome? nem tudom melyiket használod) gondolsz, ott próbáltad beállítani? Ha még nem próbáltad a yastból, akkor próbáld meg ott, hátha csak a kernelmodult kell beállítani hozzá.
Hálózati beállítások, hálózati eszközök, ott jobb esetben már mutatni is fogja az eszközt a vezetékes mellett.
Ott a szerkesztést választod és a többit most nem tudom hirtelen fejből, este már a saját gépem közelébe kerülök, írom tovább, ha kell. -
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73 #2719 üzenetére
Ezt a korábbit próbáltad már? [linux wireless] Ha igen, akkor tárgytalan, csak nem kaptam visszajelzést ez ügyben, nem tudom azóta mivel próbálkozott esetleg laca026 is.
-
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73 #2707 üzenetére
Először kell az iw nevű csomag, ami alaptelepítéskor nincs fent, de a telepítő lemezről felrakhatod net nélkül is. De ezügyben szokott is szólni, hogy hiányolja a csomagot.
Ezután attól függ, hogy yast-ból, vagy a knetwork managerből csinálod tovább.
Milyen usb sticked van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hívószám-hamisítás
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VR topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged