- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Ja, ok. Hat nem tudom, az utolso suse disztro amit hasznaltam, a 7.3-as volt, ahhoz kepest eleg sokat fejlodott
Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
Azert az nem utolso, hogy nem kell napokig szenvedni a bekonfiguralassal - egybol helyesen felismerte az osszes hardverem. Asztali oprendszernek, windowshoz szokottaknak mondhatni idealis.
-
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok
Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
zLegolas
őstag
Asszem pont csak ilyen létezik legálisan a SuSE/Novell oldalán. Ez valami minimális izé, letöltöd, elindítod, és a teljes rendszert a NET-ről telepíti.
Úgy értem legálisan letölthető ISO nuku a SuSE-ből.
A megvett CD-ket ugyanakkor úgy másolod, ahogy akarod. A fene sem érti ezt...
Én éppen a napokban kaptam 9.3-ast egy DVD-n, 5 cue-bin féle verzió, az ellenőrzés mindet hibásnak mondja, a telepítés során az első CD ki is akad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest