- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Ja, ok. Hat nem tudom, az utolso suse disztro amit hasznaltam, a 7.3-as volt, ahhoz kepest eleg sokat fejlodott
Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
Azert az nem utolso, hogy nem kell napokig szenvedni a bekonfiguralassal - egybol helyesen felismerte az osszes hardverem. Asztali oprendszernek, windowshoz szokottaknak mondhatni idealis.
-
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok
Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
zLegolas
őstag
Asszem pont csak ilyen létezik legálisan a SuSE/Novell oldalán. Ez valami minimális izé, letöltöd, elindítod, és a teljes rendszert a NET-ről telepíti.
Úgy értem legálisan letölthető ISO nuku a SuSE-ből.
A megvett CD-ket ugyanakkor úgy másolod, ahogy akarod. A fene sem érti ezt...
Én éppen a napokban kaptam 9.3-ast egy DVD-n, 5 cue-bin féle verzió, az ellenőrzés mindet hibásnak mondja, a telepítés során az első CD ki is akad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Kés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest