Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Ja, ok. Hat nem tudom, az utolso suse disztro amit hasznaltam, a 7.3-as volt, ahhoz kepest eleg sokat fejlodott
Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
Azert az nem utolso, hogy nem kell napokig szenvedni a bekonfiguralassal - egybol helyesen felismerte az osszes hardverem. Asztali oprendszernek, windowshoz szokottaknak mondhatni idealis. -
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok

Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
zLegolas
őstag
Asszem pont csak ilyen létezik legálisan a SuSE/Novell oldalán. Ez valami minimális izé, letöltöd, elindítod, és a teljes rendszert a NET-ről telepíti.
Úgy értem legálisan letölthető ISO nuku a SuSE-ből.
A megvett CD-ket ugyanakkor úgy másolod, ahogy akarod. A fene sem érti ezt...
Én éppen a napokban kaptam 9.3-ast egy DVD-n, 5 cue-bin féle verzió, az ellenőrzés mindet hibásnak mondja, a telepítés során az első CD ki is akad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor neked király... Bár Suse elég desktop...

Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
szabadon terjesztheto!