Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Ja, ok. Hat nem tudom, az utolso suse disztro amit hasznaltam, a 7.3-as volt, ahhoz kepest eleg sokat fejlodott
Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
Azert az nem utolso, hogy nem kell napokig szenvedni a bekonfiguralassal - egybol helyesen felismerte az osszes hardverem. Asztali oprendszernek, windowshoz szokottaknak mondhatni idealis. -
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok

Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
zLegolas
őstag
Asszem pont csak ilyen létezik legálisan a SuSE/Novell oldalán. Ez valami minimális izé, letöltöd, elindítod, és a teljes rendszert a NET-ről telepíti.
Úgy értem legálisan letölthető ISO nuku a SuSE-ből.
A megvett CD-ket ugyanakkor úgy másolod, ahogy akarod. A fene sem érti ezt...
Én éppen a napokban kaptam 9.3-ast egy DVD-n, 5 cue-bin féle verzió, az ellenőrzés mindet hibásnak mondja, a telepítés során az első CD ki is akad
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor neked király... Bár Suse elég desktop...

Igazabol nagyon tetszik, bar eddig odzkodtam az ilyen ''csilivili'' disztroktol, de lehet hogy ez most megfogott
szabadon terjesztheto!