- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rufusz
tag
Most akkor a 10.0 le van butítva vagy mi? Merthogy a 9.3-at 65fontért vesztegetik, a 10.0 meg csak 39.
Vagy talán az lenne az oka ennek, hogy a 9.3 kiforrottabb disztrib?
Mellesleg 1 gondom van a 9.3al: ibm thinkpad trackpoint: a görgetés nem megy középső gombbal.
Szívtam ezzel az Ubuntuban is, gondolom itt is a ///etc/x11/xorg.conf -ot kell átírni, de bárhogy írom át, lefagy.
így néz ki alapból (a mouseos rész):
Section ''InputDevice''
Driver ''mouse''
Identifier ''Mouse[1]''
Option ''Device'' ''/dev/input/mice''
Option ''Name'' ''PS/2 Generic Mouse''
Option ''Protocol'' ''explorerps/2''
Option ''Vendor'' ''Sysp''
EndSection
Az ''EmulateWheel'' -el lefagy, lehet hogy a mouse modell nem jó, de YASTban csak 2féle van ami működik is, és egyikkel sem megy. Lehet h valami ibm driverrel kéne próbálkoznom, -
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok
Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
Rufusz
tag
válasz
zLegolas #412 üzenetére
Na közben megoldottam, 4x-esen újraírtam a cdket, de az ellenőrzés szerint így is szarok. A 4es és 5ös cd fel se ment, szal az alapcsomagból kb 20mb hiányzik.
Viszont nagy csalódás egyelőre az ubuntu után (még szerencse hogy megmaradt). Nincs hang, sőt a ThinkPad-os cuccok se működnek, arról nem is beszélve hogy a képernyőt se ismerte fel. Szal ezzel is ugyanúgy kell szarakodnom asszem, ha nem jobban -
Rufusz
tag
Telepítés közben van 1-2 parám. Az első, hogy az MD5 media check minden lemezt szarnak talál.
A második is még az elején, a software menüpontnál: ''no source found at 'cd:///;devices=dev/hda' ''.
Ez is gondolom azért van, mert szar a cd.
A media checknél ír egy olyat, hogy ''PAD option''-t kell használni cd írás közben, akkor valszeg nem lesz para a cdkkel. Viszont foggalmam nincs mi az a pad option, azt meg végképp nem vágom hogy hogyan kell GnomeBakerben belőni...
Az ugye nem valószínű hogy a cd imagek jöttek le szarul, mert pl nem használtam semmilyen extra progit, csak lehúztam őket operával? -
Rufusz
tag
Hali!
elkezdtem lehúzni az 5cds verziót, kérdésem hogy telepítésnél lehet e úgy új partíciót létrehozni, hogy a fennt lévő cuccokat ne bántsa? Egy partíció az egész vinyó, egy ubuntuval.
Tud indítómenüt csinálni a telepítő? (ahogy pl az ubuntu telepítője a vindóznak)
2 linuxnak lehet ugyanaz a partíció a cashe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPad topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged