Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszönöm a hasznos infót,
igen, én is gondolkodtam már ezen többször is, és a tanácsod hatására tett is követte, úgyhogy ma felraktam a 15-ös Leapet, már arról írok. 
Bár a telepítésnél észnél kellett lenni, mert két vinyó van a gépemben és nem a meglévő partíciókat akarta használni, simán leformázta volna a /home-omat és a másik adatpartíciómat,
de kézzel megadva neki mit csináljon már akarta az igazságot
ezen kívül annyi volt csupán hogy a 2.10-es Gimpet külön tárolóból kellett felrakni mert alapból nem volt a packmanban sem de ezt leszámítva nincs gondom eddig a csomagok frissességével és gyors is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

de kézzel megadva neki mit csináljon már akarta az igazságot
ezen kívül annyi volt csupán hogy a 2.10-es Gimpet külön tárolóból kellett felrakni mert alapból nem volt a packmanban sem de ezt leszámítva nincs gondom eddig a csomagok frissességével és gyors is.