Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megcsináltam!
Először csináltam egy újratelepítést, és nem bontottam szét a partíciókat, hogy legyen helyem.
A trükk az, hogy a kernel-desktop-devel csomagnak nincs friss verziója, illetve van egy, de régebbinek ismeri fel a rendszer, mert szerintem elírták a verzió nevét.
Konkrétan van 2.6.34.7-0.7.1, ami a rendszer szerint a legfrissebb a kernel-desktop-devel csomagból, azt telepítve egy külön mappában létre is jönnek a lentebb mutatott, hiányzó könyvtárak, de az fglrx meg az aktuális kernel könyvtárában kereste őket.
Azt csináltam, hogy hozzáadtam a factory oss-t a forrásokhoz, és mivel ott sem volt a kernelnek megfelelő verzió, mind a kernelt, mind a devel csomagot frissítettem a 2.6.37-20.1 -re. A többi kernel-desktop-... csomag nem kell szerencsére. Érdekes módon mindenféle egyéb csomagot is akart telepíteni, ezek egy része ránézésre dummy csomag, ezeket nem telepítettem fel.
Aztán, telepítettem a libpng12-0 csomagot, meg egyből libpng12-0-devel és a libpng12-compat-devel csomagokat, valamint magát a compat csomagot is, a biztonság kedvéért.
Aztán már csak a szokásos, legeneráltam az fglrx csomagot, majd zypperrel telepítettem, és gyönyörűen működik a catalyst.
Eá örö bodottá! - majd írok erről egy személyes cikket logoutra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest