- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megcsináltam!
Először csináltam egy újratelepítést, és nem bontottam szét a partíciókat, hogy legyen helyem.
A trükk az, hogy a kernel-desktop-devel csomagnak nincs friss verziója, illetve van egy, de régebbinek ismeri fel a rendszer, mert szerintem elírták a verzió nevét.
Konkrétan van 2.6.34.7-0.7.1, ami a rendszer szerint a legfrissebb a kernel-desktop-devel csomagból, azt telepítve egy külön mappában létre is jönnek a lentebb mutatott, hiányzó könyvtárak, de az fglrx meg az aktuális kernel könyvtárában kereste őket.
Azt csináltam, hogy hozzáadtam a factory oss-t a forrásokhoz, és mivel ott sem volt a kernelnek megfelelő verzió, mind a kernelt, mind a devel csomagot frissítettem a 2.6.37-20.1 -re. A többi kernel-desktop-... csomag nem kell szerencsére. Érdekes módon mindenféle egyéb csomagot is akart telepíteni, ezek egy része ránézésre dummy csomag, ezeket nem telepítettem fel.
Aztán, telepítettem a libpng12-0 csomagot, meg egyből libpng12-0-devel és a libpng12-compat-devel csomagokat, valamint magát a compat csomagot is, a biztonság kedvéért.
Aztán már csak a szokásos, legeneráltam az fglrx csomagot, majd zypperrel telepítettem, és gyönyörűen működik a catalyst.
Eá örö bodottá! - majd írok erről egy személyes cikket logoutra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest