Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
Sikerült de nem Suse alatt felb@sztam az agyam és feltettem egy fedorát!
fedorába benne van simán megy minden iszonyt szépde kell hozzá a vas legalább is memória mert nekem csak 512mb van és mikor betölt a grafika szépen megy a beryl de alig pár perc múlva belassul ha nagyon belejövök a sok motion-ba
én open suseba mindent kipróbáltam kivéve az aiglx+beryl+kde on suse verziót nem mert elfogyott a türelmem!
az viszont biztos hogy fedora alatt nem tettem fel ati drivert hanem egy haverom tanácsára a fedorás-t használom és van 3d gyorsítás
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest