- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
hali!
én is barátkoznék kicsit a linuxxal, előszőr kubuntut tettem, de az nem tetszett, most suse-t próbálgatom, viszont van egy kis gubanc vele
a kép sajna eltolódik balra és picit lefele is, tehát pl a bal also sarokban az első ikon már nem látszik kde alatt.
1280x1024es felbontás alatt csinálja ezt. vidkari egy integrált intel, monitor pedig egy samsung 970p 19'' tft.
furcsa mód, ha átrakom a felbontást 1024x768ra, akkor minden ok, csak ugye az nem az igazi...
próbáltam a ''vezérlőpulton'' állítgani, ott van egy tesztelés, asszem yast
nevü valami, ami betölt egy külön grafukus felületet, ahol lehet elvileg tologatni jobbra-balra a képet. nah ott hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi...
A monitoron nincsenek külső kezelőgombok.
Van ötlete valakenk esetleg, hogy tudnám ezt megoldani? mert igy lényegében használhatatlan az egész
kubuntu alatt a képpel egyébként nem volt gond...csak ugye az butább kicsit
kösszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nevü valami, ami betölt egy külön grafukus felületet, ahol lehet elvileg tologatni jobbra-balra a képet. nah ott hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi...