Legfrissebb anyagok
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Hát igen...én is jónak tartom azt hogy létezik ''normális'' Free OPrendszer is (Win sem az...bármint normális
), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve) 
Tehát komolyan nem fikázni akartam a Pingvint, hanem megkérdezni mennyit fejlődött azóta
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- A Fallout 3. évada új helyszíneket és videojátékos utalásokat ígér
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve)