- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Psycho>
csendes tag
üdv mindenkinek
A minap sikerült belépni a Linux-osok táborába (egy Suse 9.3-mal). Próbálom megszokni az új környezetet, de van egy pár probléma vele.
Egy Fujitsu Siemens laptopon van a SUSE, amiben egy ATI Radeion XPress 200M nevezetű grafikus kártya van.
Végigböngésztem sok fórumot, (sajnos sehol sem találtam megoldást) az ATI oldalát is, szereztem hozzá drivert is, (ATI proprietary driver, fglrx 8.13.4=>állítólag ahhoz való) a YasT-tal fel is pakoltam, de továbbra sem látja a videokártyámat, csak a Vesa módot engedélyezi 1024X768-ban. Ez nekem (főleg a szememnek) nem igazán jó, mert a laptop kijelzőjének 1280X800 kéne...
Ha valaki tudna segíteni a konfigurálásban azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hyundai, Kia topik
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő