Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Psycho>
csendes tag
üdv mindenkinek
A minap sikerült belépni a Linux-osok táborába (egy Suse 9.3-mal). Próbálom megszokni az új környezetet, de van egy pár probléma vele.
Egy Fujitsu Siemens laptopon van a SUSE, amiben egy ATI Radeion XPress 200M nevezetű grafikus kártya van.
Végigböngésztem sok fórumot, (sajnos sehol sem találtam megoldást) az ATI oldalát is, szereztem hozzá drivert is, (ATI proprietary driver, fglrx 8.13.4=>állítólag ahhoz való) a YasT-tal fel is pakoltam, de továbbra sem látja a videokártyámat, csak a Vesa módot engedélyezi 1024X768-ban. Ez nekem (főleg a szememnek) nem igazán jó, mert a laptop kijelzőjének 1280X800 kéne...
Ha valaki tudna segíteni a konfigurálásban azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest