Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Psycho>
csendes tag
üdv mindenkinek
A minap sikerült belépni a Linux-osok táborába (egy Suse 9.3-mal). Próbálom megszokni az új környezetet, de van egy pár probléma vele.
Egy Fujitsu Siemens laptopon van a SUSE, amiben egy ATI Radeion XPress 200M nevezetű grafikus kártya van.
Végigböngésztem sok fórumot, (sajnos sehol sem találtam megoldást) az ATI oldalát is, szereztem hozzá drivert is, (ATI proprietary driver, fglrx 8.13.4=>állítólag ahhoz való) a YasT-tal fel is pakoltam, de továbbra sem látja a videokártyámat, csak a Vesa módot engedélyezi 1024X768-ban. Ez nekem (főleg a szememnek) nem igazán jó, mert a laptop kijelzőjének 1280X800 kéne...
Ha valaki tudna segíteni a konfigurálásban azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest