Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• p3l3nk4
    csendes tag

Szal OnLine frissítéssel. Ezt nem említetted, vagy elkerülte a figyelmemet, bocsi. Szal nem'tom. Amiket eddíg olvastam az nVidia driver telepítésekről, az nem így történt. Nem tudom, mennyire hivatalos, az nVidia által kiadott driverről van szó, de erős a gyanúm, hogy ez a verzió csak alapszolgáltatásokat nyújt, azért, hogy egyáltalán éljen a kártya.

Ezért kértem, hogy részletezd, mit is csináltál, ne csak annyit, hogy ''felraktam, de nem megy''. Most már tisztul a kép!

Javasolnám, hogy próbálkozz meg az nVidia oldaláról leszedett driverrel, de azt ilyen online update-val nem fogod tudni felrakni, tutira mondom. Szal letöltöd, kicsomagolod, Runlevel 3-ba kapcsolsz, így telepíted, meg valami mágia is kelleni fog még az emlékeim szerint.

Ahol ez részletesen, több alkalommal kitárgyalásra került, az a www.linuxforum.hu, mégpedig a Fórum/nVidia driver telepítése szekcióban. Szinte biztos, hogy ott minden szükséges infót megtalálsz.

Még valami: az, hogy a Yast szerint nem megy a 3D, még nem jelenti azt, hogy nem megy! A glxgears-t meg a fglxgears-t próbáltad? Ha igen, mennyi pontot adott? Ha nem megy, mit ír ki?

Sok sikert, ne add fel! ;)

Nekem is az agyanúm hogy a driver kaki talán túl régi.Szoval megpróbálom manulisan telepíteni az új drivert.
    Amugy én úgy tesztelem a 3d gyorsitást hogy vannak alapból játékok a kde graf rendszerben és ott van egy játék amihez kell 3d cucc és amikor elindítom akkor írja ki hogy nincs 3d támogatás(tudom nem tudományos de egyszerü).
    Nem fogom feladni de azért néha elkeseredem.
    Ja meg csináltam biztonsági mentét de sajna nemtom hogy kell használni :).Hogy kell elő hívni vagy mitomén mit kell vele csinálni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák