- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Szal OnLine frissítéssel. Ezt nem említetted, vagy elkerülte a figyelmemet, bocsi. Szal nem'tom. Amiket eddíg olvastam az nVidia driver telepítésekről, az nem így történt. Nem tudom, mennyire hivatalos, az nVidia által kiadott driverről van szó, de erős a gyanúm, hogy ez a verzió csak alapszolgáltatásokat nyújt, azért, hogy egyáltalán éljen a kártya.
Ezért kértem, hogy részletezd, mit is csináltál, ne csak annyit, hogy ''felraktam, de nem megy''. Most már tisztul a kép!
Javasolnám, hogy próbálkozz meg az nVidia oldaláról leszedett driverrel, de azt ilyen online update-val nem fogod tudni felrakni, tutira mondom. Szal letöltöd, kicsomagolod, Runlevel 3-ba kapcsolsz, így telepíted, meg valami mágia is kelleni fog még az emlékeim szerint.
Ahol ez részletesen, több alkalommal kitárgyalásra került, az a www.linuxforum.hu, mégpedig a Fórum/nVidia driver telepítése szekcióban. Szinte biztos, hogy ott minden szükséges infót megtalálsz.
Még valami: az, hogy a Yast szerint nem megy a 3D, még nem jelenti azt, hogy nem megy! A glxgears-t meg a fglxgears-t próbáltad? Ha igen, mennyi pontot adott? Ha nem megy, mit ír ki?
Sok sikert, ne add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Szólánc.
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest