Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Szal OnLine frissítéssel. Ezt nem említetted, vagy elkerülte a figyelmemet, bocsi. Szal nem'tom. Amiket eddíg olvastam az nVidia driver telepítésekről, az nem így történt. Nem tudom, mennyire hivatalos, az nVidia által kiadott driverről van szó, de erős a gyanúm, hogy ez a verzió csak alapszolgáltatásokat nyújt, azért, hogy egyáltalán éljen a kártya.
Ezért kértem, hogy részletezd, mit is csináltál, ne csak annyit, hogy ''felraktam, de nem megy''. Most már tisztul a kép!
Javasolnám, hogy próbálkozz meg az nVidia oldaláról leszedett driverrel, de azt ilyen online update-val nem fogod tudni felrakni, tutira mondom. Szal letöltöd, kicsomagolod, Runlevel 3-ba kapcsolsz, így telepíted, meg valami mágia is kelleni fog még az emlékeim szerint.
Ahol ez részletesen, több alkalommal kitárgyalásra került, az a www.linuxforum.hu, mégpedig a Fórum/nVidia driver telepítése szekcióban. Szinte biztos, hogy ott minden szükséges infót megtalálsz.
Még valami: az, hogy a Yast szerint nem megy a 3D, még nem jelenti azt, hogy nem megy! A glxgears-t meg a fglxgears-t próbáltad? Ha igen, mennyi pontot adott? Ha nem megy, mit ír ki?
Sok sikert, ne add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Le Mans Ultimate
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs