- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
pengwin #4190 üzenetére
Elvileg a RHEL utánzatok olyan forrásokat használtak eddig is, amik ezután is elérhetőek lesznek
Eddig a Red Hat feltolta a kódokat git.centos.org-ra, és onnan leszedhette és tovább is terjeszthette, aki akarta. Ezentúl nem így lesz, hanem az ügyfélportálra fogja feltölteni a kódokat, és bár elméletileg akár ingyenes licenccel is el lehet majd érni, viszont továbbterjeszteni már nem lehet.
A Rockynál azt tervezik, hogy innen-onnan szedik majd össze a forrásokat, pl. docker hubos konténerekből, illetve a felhőből, ami ugye fizetős. Almáék valami olyasmit fognak csinálni, amit a korábbi hozzászólásomban írtam, hogy CentOS Stream és Oracle Linux forrásokból szedik össze a frissítéseket. Igen, ez többé-kevésbé a CentOS befagyasztott ágait jelenti majd.Annak én is örülök, hogy a SUSE meglovagolja ezt a lehetőséget, de abban is biztos vagyok, hogy az Oracle is meg fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest