Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom pontosan, miket terveznek, de van itt egy olyan PR, ami eltávolítaná az AppMenut (ez az éppen futó program nevével jelzett menü a "Tevékenységek" gombtól balra"), és ebben van egy link, ami olyasmikre mutat, mint az AppMenuben a "Kilépés" menüpont eltávolítása, betöltésjelző eltávolítása vagy áthelyezése a dash-ra, stb. De úgy látom, egyelőre ezek inkább csak olyan terv fázisban vannak, még nem teljesen konkrét megvalósítások. Mondjuk annak az AppMenunek tényleg nem sok haszna van ott, én kb. kétszer használtam, mióta Gnome-on vagyok...
Illetve itt egy másik PR, ami egy Caffeine-szerű "maradj ébren" jellegű kapcsolót implementálna. A Caffeine nevű program azt tudja, hogy ha be van kapcsolva, akkor nem megy el aludni a gép, ennyi. Ezt már régebben is kérték, úgy látszik, sokaknak hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest