- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Életemben először és talán utoljára megörültem ma reggel a telekomos kocsinak, amikor megláttam kifordulni a házunk elől, megjavították ugyanis a wifit (nem volt lehetőségem ránézni, így nem tudom mi volt a gond).
Ennek kapcsán jegyzem meg, hátha valakinek még jól jön, hogy a 13.1-es openSUSE mind a network managerrel, mint a saját hálózatkezelőjével probléma nélkül kezeli a Tenda W311MA usb-s wifi antennát.
A wifi mentes bő két hetes időszakban pedig sikeresen használtam a ZTE MF667-es 3G stickjét Invitel (Telenor) hálózaton. A suse saját hálózatkezelőjével sajnos nem sikerült beüzemelni, de a network manager minden probléma nélkül kezelte.
A meglepően jó mobilnet után csak most a normál nettel töltöttem le az új susét. Nagyon kíváncsi vagyok már.
Remélem nem lesznek olyan nehézségeim, mint a kollégának volt néhány hsz-el korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest