Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Életemben először és talán utoljára megörültem ma reggel a telekomos kocsinak, amikor megláttam kifordulni a házunk elől, megjavították ugyanis a wifit (nem volt lehetőségem ránézni, így nem tudom mi volt a gond).
Ennek kapcsán jegyzem meg, hátha valakinek még jól jön, hogy a 13.1-es openSUSE mind a network managerrel, mint a saját hálózatkezelőjével probléma nélkül kezeli a Tenda W311MA usb-s wifi antennát.
A wifi mentes bő két hetes időszakban pedig sikeresen használtam a ZTE MF667-es 3G stickjét Invitel (Telenor) hálózaton. A suse saját hálózatkezelőjével sajnos nem sikerült beüzemelni, de a network manager minden probléma nélkül kezelte.
A meglepően jó mobilnet után csak most a normál nettel töltöttem le az új susét. Nagyon kíváncsi vagyok már.
Remélem nem lesznek olyan nehézségeim, mint a kollégának volt néhány hsz-el korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest