Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv!
feltoltam tegnap egy 11.4-et, mert elegem lett belőle, hogy Ubuntu alatt nem megy a gnome3 rendesen. eddig tök pöpec minden, csak pár kérdésem lenne:
- az normális, hogy a grafikus frissítéskezelő (packagekit?) megáll egy ponton, amikor ellenőrzi a repóka, és percek után sem lép tovább? a zypper úgy látom szépen felteszi a frissítéseket
- feltettem a tumbleweed tárolót hozzá, de a packman multimdia tárolóból nincs ilyen. az nem gáz, ha az essentials az tumbleweed-es tárolóként van felvéve, a multimédia pedig sima 11.4-es tárolóként? van egy-két csoma, ami csak a multimédiában van fent, de használnám (easytag, stb)
- az ibus úgy látom nem akar startup-kor elindulni. ubi alatt volt egy olyan, hogy startup applications, oda kellett beírni, de itt nem látok hasonlót. hogy lehetne megoldani?
- szintén ibus probléma, hogy nem jelenik meg az ikonja, pedig elvileg be van állíva, hogy mutassa a sytem tray-ben. fedora15 alatt néztem a gnome-shell-t, és ott szépen a felső panelben jelent meg, de suse alatt sehol. ezt meg lehet valahogy oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jogász topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest