Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Na. Fejlemények vannak
Bementem a Yast ba és ott a hálózati kártyába is meg a DSL be is.Be is állítottam amit tudtam és újraindítottam a gépet.Ezután láss csodát a Knetwork managerben ott van hogy van fogadott meg elküldött bájtok és még változik is (több lesz mindkettő x időnként ), de pl elidítom a firefoxot és nem tud behozni egyetlen oldalt sem.A Dsl ben állítottam be a felhaszt meg a pass t és így lett valami ,de nekem szerintem nem dsl kapcsolatom van hanem kábeles.Lásd előző hozzászólásom.Tehát még valami mindig nem stimmel.De innen már nem tudok tovább kombinálni ,mi lehet a gond.Ha van ötleted légyszi írd ide,Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Automata kávégépek
- Elden Ring
- XPEnology
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bementem a Yast ba és ott a hálózati kártyába is meg a DSL be is.Be is állítottam amit tudtam és újraindítottam a gépet.Ezután láss csodát a Knetwork managerben ott van hogy van fogadott meg elküldött bájtok és még változik is (több lesz mindkettő x időnként ), de pl elidítom a firefoxot és nem tud behozni egyetlen oldalt sem.A Dsl ben állítottam be a felhaszt meg a pass t és így lett valami ,de nekem szerintem nem dsl kapcsolatom van hanem kábeles.Lásd előző hozzászólásom.Tehát még valami mindig nem stimmel.De innen már nem tudok tovább kombinálni ,mi lehet a gond.Ha van ötleted légyszi írd ide,Köszi.