- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Szeretnék énis egy HD681-esre feliratkozni!
-
Bagira01
veterán
Sejtettem, hogy ahogy rászánom magam a rendelésre(régóta nézegetettem) rögtön lesz vmi gebasz, de sebaj, csak egyen márc végére
-
Xero
nagyúr
Köszi!
-
válasz
mclaren777 #2376 üzenetére
Biztos nincs ekkora szórás, az én 668B-mre is úgy reagált öcsém, hogy feltekerte csutkára a mélyeket az erősítőn, pedig -6dB állában volt, és azt mondta, hogy az ő erősítőjével jobb lenne, mert az nem csak 8dB-t tud emelni, hanem 12-t...
A 681-el éppen elégedett, pedig a 681 bármekkora kiemeléssel hallgathatatlan számomra, bele sem merek gondolni, hogy ha ő még rátol 12dB-t, akkor milyen lehet.
A hangkártyával kapcsolatban nem tudok mit mondani, én sosem vetemedtem olyanra, hogy közvetlenül hangkarira dugjak erősítőn kívül bármit. Kivéve tesztelési céllal.
-
mclaren777
senior tag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
hovika81 #2374 üzenetére
Bocs, kimaradt.
A K240 párna jó hozzá 5E HUF-ért. Belföldi posta kb 400 HUF. -
nagyúr
válasz
bigmasterg #2372 üzenetére
Én a kettőt kombinálnám.
-
bigmasterg
addikt
válasz
mclaren777 #2361 üzenetére
Furcsa, az én 668B-ben meg túl sok a mély.
Nem tudom, hogy a superluxok szórnak ennyire, vagy ekkora ízlésbeli különbség lenne... -
válasz
mclaren777 #2369 üzenetére
Át van állítva a windózban fejhallgatóra a kimenet típusa?
-
mclaren777
senior tag
Nemis feltételeztem hogy ez a csúcsok csúcsa 7k-ért, de most az teljesen normális lenne, hogy (legalábbis NÁLAM) a közép és magas tartományban egyáltalán nem, de még mélyben is elég nehezen hozza a szétEQzott
Realtek 892A szintjét?
HD2-t meg ezek után már nemis mernék venni...
-
válasz
mclaren777 #2366 üzenetére
A Xonar nem egy hűde kártya, max az X-Fi szintjét hozza szerintem.
A HD2 sokkal jobb már alapból is, jóféle OP-ampokkal mégjobb.
Igaz ez csak sztereo, és nem egy gémer kártya, de a minőség miatt megéri. -
nagyúr
válasz
mclaren777 #2366 üzenetére
Nem viccből mondom. Olvasd el a tesztet újra.
Winnel? Esetleg az áramszolgáltatóval?!
-
nagyúr
válasz
mclaren777 #2364 üzenetére
Pedig jó az hidd el.
-
nagyúr
válasz
mclaren777 #2361 üzenetére
Mi a problémád a zárttal?
Persze. -
mclaren777
senior tag
válasz
fi:zi'k #2354 üzenetére
Zártat nem szeretnék még akkor sem, ha esetleg ők adják a legütősebb mélyeket.
Bici
Hajtással már nincs baj elvileg, mióta megvan a Xonar DG-m. Szerintem teljesítményre bőven elég egy 56 Ohm-os Hd668B-hez. Legalábbis a hangerővel nagyon csínján kell bánnom...Ami a nagy baj, hogy valahogy ezzel sem sikerül elfogadható mélyeket előcsalni a Hd668B-ből, ha pedig a Xonar EQ-val megközelítem ezt a szintet akkor meg már a többi tartomány lesz nagyon csúnya.
Electri-Q -val is próbálkoztam már alaplapinál is, itt is, de akármit csínálok, ha meg van nyitva a nevezett EQ, valami nagyon idegesítő sercegés lesz az alapzaj...
Nem értem mi lehet a baj, de nagyon nehezen akar összejönni nekem vállalható hangminőség, pedig már 17+ k-t szántam rá. Na jó tudom ez nem olyan sok, de nekem ezelőtt nagyságrendekkel gagyibb rendszereim voltak, és mégsem érzem hogy olyan sokat léptem volna előre.
Na jó, 668B-n hallatszik hogy tudna nagyon szépen szólni, sőt alapból a magas és a közép nagyon szép, de ez a DG a 892A-hoz képest eddig tényleg NAGY csalódás... -
681et most hogyér vesztegetik? Szállítási költség akkor maradna?
-
válasz
mclaren777 #2353 üzenetére
Elég nagy a különbség. Főleg a nagyon mély hangoknál.
Ráadásul a 681 könnyebben hajtható, így a gagyibb források könnyebben csalnak ki belőle több mélyet.
Egyébként én is picit soknak tartom a 668b mélyeit, a 681-ét pláne, de tény, hogy a legtöbb ember számára a 681 a legjobb. -
nagyúr
válasz
mclaren777 #2353 üzenetére
Szerintem jelentős. Nekem időnként még a 668B is sok volt. De ezt már korábban írtam. Esetleg egy 662 nem érdekel?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Aki kevésnek találja a HD668B mélyeit, annak vajon elég lesz a HD681?
Tudom nagyon nehéz ezt így leírni, de mégis mekkora lehet a különbség közöttük ilyen téren? -
nagyúr
R4 csoport
Még nem válaszolt a gyártó, bár ez független a mondandómtól. Kapni fog hamarosan mindenki egy PÜ-t amiben nyilatkoznia kell arról, hogy tartja a rendelését, mást kért vagy visszalép. Ez főként a 668B-sekre vonatkozik, de bárki előtt ott a lehetőség.
Ez szinte biztosan azzal fog járni, hogy megnövekedik az egy főre jutó szállítási költség, bár van rá esély, hogy nem.
Remélhetőleg mindenkitől kapok ma választ, így akár ma véglegesíteni tudom a táblázatot, és leadni a rendelést, ami ha nincs gubanc, akkor jövőhét hétfőn nálam lesz. -
SOAD19
addikt
Szerintem vedd a K601-est, mert megérdemled!
Ha, adottak a feltételek (csendes környezetben használod, ill nem zavar mást, ha hallgatod) szerintem érdemes egy ilyen fejesbe befektetni, nálam sajnos nem adottak a feltételek, így anno a 242HD-t (fél nyitott) vettem meg kompromisszumos megoldásként. Aztán jött a 668B és kipróbáltam... Nekem nagyon hasonlónak tűnt a 242-hez képest, sőt a mélye jobban is tetszett. Így úgy döntöttem, hogy marad a 668B és a 242 eladásából fennmaradó különbözetet, majd felhasználom egy jövőbeni nyitott fejes vételére.
A K601-es csak jobb és ha fontos a hangminőség ill. ,ha van rá kereted szerintem a K601-est válaszd. Persze a 668B is nagyon fincsi egy fejes. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #2342 üzenetére
Ha csak nem 10 fülkagylód van, akkor valóban sok.
Mondjuk az a bajom, hogy nagyon megtetszett a K601, de a 668B tényleg költséghatékonyabb lenne.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #2337 üzenetére
Pl. én. Miért adsz túl rajta? Mi van helyette?
-
FireLord
aktív tag
válasz
Én erősen gondolkodom rajta
-
Xero
nagyúr
válasz
Ha Miskolcon vagy környékén is járnál véletlenül és megválsz tőle, én szívesen átveszem. Persze senkit nem akarok kitúrni, ráérek vele.
-
nagyúr
válasz
Megválsz végül tőle?
Bár olyan felhozatallal én is megválnék. -
bigmasterg
addikt
Volt/van Soad-on kívül olyan, aki Debrecen környékén szeretett volna 668B-t venni?
-
Xero
nagyúr
Haliho!
Látom a 668B most nincs raktáron. Mivel nem sürgős és egy kiegyensúlyozott cucc kell, így én amíg nincs info a gyártótól vagy a webshoptól, várok rá.
Ha mégis valamilyen negatív változás lenne az üggyel kapcsolatban, úgy módosítok 681B-re.Szóval jelen állás szerint kell egy 668B.
Témára feliratkoztam és figyelek.
-
ntomka
nagyúr
Mi a helyzet? Lesz közös rendelés?
Beleszerettem a thommanos K601-be és amiket írnak róla.
Csak ne lenne olyan drága.
-
hovika81
tag
Sziasztok! Vásároltam egy sima 681 HD fejest és azt szeretném kérdezni, hogy milyen fülpárnát javasolnátok rá és mennyi lenne az ára, ha beszálnék hozzátok a rendelésbe? Postával együtt?
-
nagyúr
válasz
Sir Fisher #2331 üzenetére
Semmi akadálya. Javítom a táblázatban.
-
Sir Fisher
tag
Üdv fi:zi'k,
én 681F-et rendeltem, de ha most lehet módosítani, 681B-re cserélném a teszted alapján.
Ha nem akkor jöhet az F-is.
köszi! -
goku_sama
tag
Sziasztok,
Szeretnék beszállni én is a rendelésbe, ha még lehet:
http://www.thomann.de/de/superlux_hd681.htmPÜ-is ment már, itt is jelzem
köszi,
goku -
Xaels
félisten
Én most nem csak az utcai viselésről beszélek, itthon a gép előtt ülve is kényelmetlenek voltak a méregdrága "Gamer" csodák is számomra. Általában mindig adok 1 esélyt valami újnak. Keresem az ideális "partnert" a zenéimhez.
#2325: Még jó, hogy. Szerintem mindenkinek speciálisak az igényei csak max. szűkös az anyagi forrás hozzá.
-
Zanik
addikt
-
válasz
fi:zi'k #2308 üzenetére
681B még van raktáron, meg 681 is elvileg, szóval akár módosítani is lehetne a rendeléseket pl. 681B-re, aki esetleg bizonytalan, de a lényeg, hogy egy 668b nélküli rendelés esetén ezeket most még raktárról tudnák küldeni...
Én benne vagyok az emelkedő költségben, ha hamarabb jönnak a fejesek. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
baluka26 #2309 üzenetére
Superlux gyártójának válaszára várunk, hogy megoldható-e valahogy tőlük a rendelés.
Ha nem, akkor 3 opció van:
1. fi:zi'k valamilyen formában visszautalja a pénzt azoknak akik visszakérik
2. Jelenlegi rendelést lehet módosítani más típusra vagy más márkára
3. Lehet várni amíg meg nem jön a 668B -
Tomate
veterán
Szerda, csütörtök magasságában adok le rendelést thomann-ba. Ha valakit érdekel a dolog és hozzánk csapódna írjon egy privit! Ahányan lennénk úgy osztódna a 20Euros posta. Nem csak Superluxra. Bármi ami kell!
-
matyi94
senior tag
Én benne lennék.
-
ArGab
őstag
Most nézem mi történt itt meg a napokban.
Nekem annyira nem sürgős a pénzt visszakapnom, de azért a március vége elég messze van. Én szerintem kivárnék kicsit, hogyha lenne még egy rendelés Thomann-tól, tekintve hogy AKG párnáról van csak szó.
Esetleg el lehetne kezdeni összerakni egy R4v2-t azokkal, akiknek nem 668 kell, és ha összejönne elég ember, úgy leadni egy kört. -
nagyúr
Csak, hogy még nagyobb legyen a bizonytalanság, tegnap este óta nem elérhető a Slux oldala. Bár már korábban is volt ilyen, remélem ez nem végleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest