- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DROMERION
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az S.R.-t a winampomhoz és egyszerüen nemtudok vele felvenni 1bitetse!A DAEMON TOOLS TOOLBAR cimü program rádioadásábol(BLITZ RADIO)
mikor play-t klikkelek azt irja ki hogy:HTTP:404 NOT FOUND.
NEMVÁGOM MITCSINÁLJAK VELE LEGYENSZIVES VALAKI SEGITSEN!
ELŐREIS KÖSZÖNÖM!DROMERION.
-
Homer
tag
Mondjuk én kifejezetten a SR témában tettem fel a kérdést!!!!
Az érdekelne főleg, hogy a beállítások mire jók: (pre, silence, post, padding, offset...)
Egyébként meg ha rákeresel a streamripper szövegre a fórumtémákban alig talál valamit...A te topicodat + pláne nem!
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
arról nem is beszélve, hogy ez nem hiba. általában a számokat egymásra szokták keverni, így ha külön fileként mented le őket, akkor van amelyiknek hamarabb van vége, míg mások hamarabb kezdődnek. (szerk.: mármint a rögzítés kezdete szempontjából. valójában egy ''mix'' az egész. egyébként asszem az ID3tag frissítéséhez kötött.) az SR szerintem ezt nem tudja kiküszöbölni, nem is erre van kihegyezve.
[Szerkesztve] -
drpele
senior tag
Ne is zavarjon, hogy millió+1 ilyen topic van és épp tegnap tettem fel ugyanezt a kérdést egy már létező topicban

Bővebben: link
Az ilyenek miatt válik használhatatlanná a kereső

Most már én is kezdek egyetérteni azzal, hogy újonc ne nyithasson új topicot...
[Szerkesztve] -
Homer
tag
Namost, adott a SR nevű program (plugin) winamphoz ami elvileg tud felvenni netrádiós adásokat... Leírásában benne van, sőt tudja is a játszott zeneszámok felvételét mindenféle (ID3) információval ellátva akár számonként is. Ezzel lenne egy problémám, mégpedig: a névvel ellátott mp3-akat nem a szám elejéről kezdi el rögzíteni, a számok vége meg mindig lemarad
. Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni? (Tudom, van benne file splitting lehetőség, de ''ész nélkül'' hiába állítgatom) Valaki írja már le lécci, hogy mire jók ezek a beállítások!
Ja, és bocs, hogy nem igazán hardveres kérdés, de multimédia...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest