Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha ugyis van fölös nagyobb sd kártyád akkor a 64es is simán jó. Én is azt vettem egy éve kb, kicsit lassabban indul pár játék mint ssdről, de abszolút élhető. Azóta már lecseréltem a belsőt is egy 1tb-s ssdre. Ha valaha szedtél már szét bármi elektronikai kütyüt akkor gyerekjáték. Ha nincs kihasználatlan sd kartyad és venni akarsz akkor viszont ssdt vegyél, nem nagy különbség van árban. Magyaritást eddig kb mindennel sikerült megoldani. Vagy deckről telepítve, vagy pcre és aztán onnan áthúzva deckre. Én erre winscp-t használok és wifin másolom. Olyankor lehet szívás, a magyarítás, ha a deck nem a strames hanem linuxos verziót teszi fel magára. Most épp a firewatchel kinlódok. Teljesen másmilyen a deckes verzio könyvtára, aztán felraktam a pcs verziot, de a magyar nyelv csak nem akar megjelenni. De mondom egy év alatt ez az első game amit nem sikerült elsőre megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- MSI Bravo 15 C7V gamer laptop RTX 4050 garanciás 2027.07-ig
- Újszerű, 1 év alatti, csere is! ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ772 16GB/512GB/i5/FHD Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2