Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Azt fontos lenne tudni, hogy vezetékkel vagy vezeték nélkül szeretnéd használni és elég e az amit a BT tud vagy érzékeny vagy a késésre. Talán amit írok még segít jobban elbizonytalanítani

Ha vezeték nélkül szeretnéd használni megint fontos, hogy tudd az Xbox -éhoz nincs "rendes" támogatás csak a BT van mint megoldás. A saját vevőjének a dolgait magadnak kell menedzselni (kb. Steam OS frissítésenként visszarakni).
Nekem pld. elég gáz észben tartani, hogy a hasonlókat vissza kell rakni frissítések után és még ha ez csak egy script futtatása is bosszantó ha kellene valami és akkor szembesülök, hogy még ezekkel futni kell egy kört.
Szóval én is azt ajánlom ebben az esetben amit Cucucska2 is írt ha nem elég a BT sebessége.
Venni én tuti, hogy az adapteres változatot venném meg, hogy ha a jövőben máshoz (pld. Win PC) vagy akár a Deckehez mert belefér a script futtatás, hogy működjön stb használnád akkor már legyen mert összecsomagolva nem egy akkora + kiadás. Ha a vásárlás mellet döntenék a helyedben.
Én amúgy ahol Xbox Kontrollerel használom a Decket ott van Dock is és kábellel használom (így sem mindig a legjobb és mondanám 100% -snak a kényelmét a használatnak mert van, hogy nem ismeri fel jól a Steam OS ha nincs benne az akku és ilyenkor kihúz - bedug stb). Tesztből felraktam a vevőt 1x mert érdekelt de utána vissza került a PC -mbe. Van nekem is Steam Kontrollerem is de több mindenhez jó (de az már lehet, hogy kevés játékkal többet játszok a Steamével
) a 2 analóg miatt a Xbox -é nekem, de ez megszokás kérdése is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Asztrofotózás
- Arena Breakout: Infinite
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a 2 analóg miatt a Xbox -é nekem, de ez megszokás kérdése is.
Cucuska2