Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz kovsol #5875 üzenetére

    Valójában az akksi lesz a döntő pont, mert ha ennek is ilyen gyenge lesz mint a Decké, akkor kell a fenének.
    Viszont az, hogy minden más értéke szinte a duplája a Decknek, ugyanakkora méretben, az nagyon jól hangzik. Meg hát valljuk be, a Deck egy 1 éves hardver, legalábbis a megjelenése óta, a számítástechnikában ez rengeteg idő.

    Az is tetszik az Allyban, hogy natívban futtat Win11-et, eddig a Decknél pont az volt a bajom, hogy rengeteget kellett pöcsölni vele ha rá akartam varázsolni egy Epic Launchert vagy egy Battlenetet, itt a Win11 miatt csak installálni kell őket és működnek is.
    Végül pedig mivel Asus ROG, nekem még soha nem volt bajom ezzel a márkával, az asztali PC-ben is egy ROG gamer alaplap van, tökéletesen teszi a dolgát.
    Játszani meg ugyanazt fogom rajta amit eddig, csak ez most kibővülne azokkal a címekkel, amiket eddig nem tudtam a Decken elindítani, mert macerás összehozni, vagy hosszú percekig kell pöcsölni vele mire sikerül, amihez se kedvem, se energiám nincs. Windows alatt meg minden megy.
    Most részemről perpill minden az Ally mellett szól, egyedül az akksi idő az, ami döntő lesz az ügyben. Ha legalább a dupláját tudná hozni, amit most hoz egy Deck, engem ennyivel már megvettek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák