Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrviceguy

    tag

    válasz 30z.Samu #4283 üzenetére

    Az aksi semmiképpen sem gyenge - nem nagyon lehetett volna értemlesen nagyobb aksit beleszerkeszteni ebbe a gépbe, mert akkor már sporteszköznek minősülne :D - összehasonlításképpen a Nintendo Switch aksija 16wh, a deck 40wh-jával szemben.
    A hiba ott van, ahol az előny is - asztali gépre készített játékok futnak a Deck-en, fejlesztőként pedig jobb dolgod is van annál, hogy nem létező scenario-kra optimalizálj egy játékot - ergo avval senki nem tölt egy desktop game-nél időt, hogy a játék minnél kevesebb áramot húzzon a konnektorból, hiszen az végtelen erőforrás, a falbú' gyün.
    Egy Nintendo Switch esetén ott van a non-functional requirementek között, hogy X óra játékidő egy töltéssel ki kell jöjjön, izzadnak is a fejlesztőcsapatok rajta, hogy milyen trükkel lehet kihúzni még egy jenga-t a toronyból, hogy az még pont megálljon a lábán.
    Nekem nincs olyan game-em, ami élvezhető minőségben 8w alatt húzna az aksiból - az faltól-falig mérve is max 5 óra, a valóságban persze inkább 4. Ha valami 20 FPS-ben renderelő, 2d sprite alapú memóriajátékot tolsz, akkor elmegy a deck 8 órát is. :)

Új hozzászólás Aktív témák