Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Sziasztok!

Van egy ilyen Axagon USB-C hubom, amivel ha a Decket a tévémre kötöm, fura a kép. Nem folyamatos, kicsit szaggat a kép, de nem alacsony FPS-ről van szó, hanem talán az angol "jittering" szó írja le a legjobban. A tévé egy sima 4K-s LG (UJ634V - 7 éve vettem 150k körül), és egy high speed HDMI kábellel van összekötve. Két játékot próbáltunk ki, a Call of Juares Gunslingert és a Hollow Knightot. Az előbbivel először játszottunk, a Hollow Knightot viszont naponta nyomom, tudom, hogy nem így kellene futnia.

A Hollow Knight menüjében a felbontás mellett a 120Hz szerepelt, ezt próbáltam 60-ra tenni, de sehogy sem sikerült, mert hiába állítottam át, minden alkalommal, amikor kiléptem a beállításokból, visszarakta 120Hz-re. Ez azért fura, mert a többi grafikai beállítást tudtam módosítani gond nélkül, csak a felbontást és a Hz-t nem.

Szerintetek mi lehet a gond? A dokkolónak használt HUB kevés ehhez? Elsődlegesen arra a számítógépemhez használom, csak azért próbáltam ki a tévére kötést, mert épp nálam volt, egyébként tervezek egy normális dokkolót venni a Deckhez. Esetleg az, hogy a Deck 120 Hz-es képet küldött ki, de a kábel nem tudja azt átvinni? Vagy a tévé, ami szintén csak 60Hz-t tud? Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, gondoltam hátha valaki más már belefutott ilyesmibe.

Új hozzászólás Aktív témák