- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Nem rosszak ezek a steam hógolyó kártyák. Kaptam egyet 3 szavazás után és 0.55 eurorért kb 10mp alatt elvitték. Kiváncsi leszek meddig lesznek ilyen magas áron.
-
szami777
addikt
válasz
Ryder62 #57000 üzenetére
sniper elite v2, trine2, payday-ek, bármelyik battlefield ha ismerősökkel játszol, far cry3-al is jól elszórakoztunk, sc conviction, ghost recon future soldier, lego játékok. Kb újabb játékok közül ezeket próbáltam, nem voltak rosszak. Ha 1-et kéne kiemeljek, akkor sniper elite, őt követi szorosan a bf2.
-
szami777
addikt
Belépek steambe és kb 30 játékomra egyszerre beadja h frissíteni kell és nem is ilyen 20 megákat hanem több gigát...mi lehet a baj?
reggel minden oké volt azóta semmit se csináltam. -
szami777
addikt
válasz
morvaigaben #55441 üzenetére
Próbáltam ezt én is, de steamgiften egyszerűbb volt, 2-3 ember jelentkezett csak ezekre
elég könnyen be lehetett zsákolni a dlc-ket igy -
szami777
addikt
válasz
maddionmax #55225 üzenetére
kéne erre külön topik, egyébként adom
-
szami777
addikt
válasz
Cheesus #55217 üzenetére
Nehogy leszedd a magyarítást, mert elrontja a fegyver hangot. Írtaák a bakeren is, hogy nem tudják miért, de az összes fegyver hangja elromlik
Próbáld megérteni az angol feliratból, de sztem nem éri meg magyarul,
Én onnan szedtem le, felment rendesen, de azzal a lendülettel le is töröltem -
szami777
addikt
válasz
#65675776 #55162 üzenetére
Az a baj, hogy a steam apps mappám majdnem 1 terra.
nem nagyon tudom hova másolgatni, és bele se merek gondolni mennyi idő lenne újra leszedni
Steam fórumon azt írták, ha steamet letörlöm mennek a játékok is. Akkor ez igy nem igaz? Elég ugyan oda újatenni?
Steamet még sose töröltem le így, csak ha az op. rendszert raktam újra, úgyhogy nem nagyon tudom, hogy is működik. -
-
szami777
addikt
Eddig poénnak vettem, de most már komolyan zavar, hogy a játékaim száma 256-ról hogy lett hirtelen 488?
Másnak volt már ilyen? -
szami777
addikt
steamtrade/steamgift csak nálam nem megy órák óta?
-
szami777
addikt
válasz
1 among many #54641 üzenetére
ha az alapkoncepció ugyanaz,de működik, akkor bárhányszor
-
szami777
addikt
másnak is kitörölte a steamprofilon lévő linkeket?
Ph-adatlapom ki van linkelve, most meg azt látom,h az van kiírva helyette, hogy törölve, kérünk ne spammelj
Vagy lemaradtam vmiről? -
szami777
addikt
válasz
maddionmax #54450 üzenetére
8-10 hónap? addigra kiviszed, megunod..egynek jó volt
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #54444 üzenetére
én végül nem írtam nekik emailt az arma3 miatt. Ha kitörlik, kitörlik, hitman absolution-t adtam érte, nem sok ezer forintot...De még mindig bízok benne, hogy marad a fiókomban
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #54432 üzenetére
arma3 után cod ghosts.....az úgy már nem lenne szép
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #54374 üzenetére
én nem is használom a steamgiftet, csak néha néha.
dlc-kre utaztam eddig, kb 15-be léptem be, nyertem 2 db 14 euros dlc-t -
szami777
addikt
válasz
Cheesus #54355 üzenetére
ez a dlc konkrétan arról szól , hogy mi történt az Hicksel az első két film között??
Vajon ez egy gearboxosok fejéből kipattant sztorival kecsegtet, vagy tényleg elmeséli rendesen.....
én dlc-k nélkül játszom, sztem előbb döntsd el mennyire tetszik a játék....mert a halott multija és a laggoloó coopja miatt nehéz sok órát beleölni.
#54358) Cheesus -
szami777
addikt
válasz
FollowTheORI #54309 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
és ha ugyanazt az acc-ot adom meg, gondolom a mentési felhő is ugyanaz ergo nem kell újra kezdjem? -
szami777
addikt
Ha megvannak az AC-k uplayre, es kapok ezekután egy ac3 steamgiftet, hozzáadom a könyvtárhoz, mi törzénik ha ugyanazt a uplay címet adom hozzá? Engedi, vagy azt mondja csináljak egy új uplay acc-ot?
-
szami777
addikt
válasz
freelanced #54255 üzenetére
The Incredible Adventures of Van Helsing-et mndenképp ajánlom
Magyar kéz alatt kszült játék, pofásan néz ki, addiktív, remek fejlődés és vmi coop féleség is van benne -
szami777
addikt
Hát igen...egy ilyen achi mennyiséget el tudnék fogadni
(#53429) -Zeratul világos, hogy kamu, de akkor is.... -
szami777
addikt
Ha azt nézzük, hogy 1 kitűző 100xp, akkor 190-es szintig elvileg 1900 100xp-s kitűző kéne
nincs is ennyi kártyás játék, úgyhogy nyílván egyet többször újravásárol, kiviszi az 500xp-ig, nem beszélve a fóliásokról.
mivel vannak ritkább, (drágább a kártyájuk),illetve fóliások is ezért átlagban 0.50-et simán elkölt kitűzőre. Már eleve rengeteg pénz(legalábbis az én szememben), nem beszélve arról, hogy még több, mint 2ezer játéka is van -
szami777
addikt
válasz
Hun Mallior #53314 üzenetére
hmm...vannak még ilyenek, amiknél könnyű begyűjteni az összes achit viszonylag?
Mostanában rákattantam az achi gyűjtögetésre...eddig csak egy tökéletes játékom van(cod mw3), de jól jönne még pár
pl Limbot direkt úgy tolltam végig, hogy meglegyen mind, de aztán a végén vettem észre, hogy az utolsó achi gyakorlatilag lehetetlen -
szami777
addikt
válasz
horvathd #53196 üzenetére
"- nem játszhatsz egyszerre te és a barátod ugyanazzal a játékkal.
- ha az adott játék nem támogatja az operációs rendszeredet, akkor nem tudod majd kölcsönkérni, illetve akkor sem tudsz majd játszani, ha a játszani kívánt címet valaki épp használja."
nekem ebből az jött le, hogy én mondjuk codozok, ő addig játszik mondjuk a spec opsommal. Hát kár....így már annyira nem csábító -
szami777
addikt
Valaki kipróbálta már ezt a family sharing cuccot?
Barátom kipróbálná a spec opsomat, de azt írja a steam én használom, ezek szerint egy valakinek offline-ba kell lennie??
Nem úgy volt ez a dolog az elején meghirdetve, hogy 1 játékkal egyszerre 1 játszhat, viszont közbe használhatja a játékaimat?? -
szami777
addikt
Steam szerint a game of thrones-nak 50 achija van, ha bemegyek játékon belül és ott akarom megnézni, ott is 50-et ír, de az össes teljesítmény megmutatásánál csak 15-t ír...csak nálam rossz?
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #52948 üzenetére
ez még az az armás cucc, vagy most új?
-
szami777
addikt
válasz
Hun Mallior #52310 üzenetére
Hát akkor nem volt nagy szerencsét eddig, nekem 4 foil jött július óta
mostmár ott tartunk, h megéri kibontani a bónuszcsomagot is, mert tényleg csak kevéssel ér többet egybe -
szami777
addikt
csatlakozok compass1997-hez.....Jól jönne Magyar ismerős:[link]
-
szami777
addikt
ha van kontrollerem, csak épp bizonyos fizikai tényezők miatt vezetéknélküli lett ( értsd:széjjel van szakadva), és cska a usb kábelt bedugom, az nem jó neki ?
-
szami777
addikt
Ha jól látom a showdown effect is kártyás lett, legalábbis pár napja még nem volt az...
-
szami777
addikt
válasz
Wizard of Oz #51418 üzenetére
Igen, az
lehet hogy amazon bedob egy 50%-t az este folyamán -
szami777
addikt
én a hunter móddal most is jól elszórakozok...baromi poén levadászni a sok kis menekülő katonát
Single se sokkal több mint az a 2 , de én imádom, hogy az íjat belerakták a modern fegyverek közé ezáltal is szabad utat adva, csak úgy mint az fc3-ban itt is nagyon megdobta a játékot.....yuplayen vettem én is, angolosítottam..megér ennyi pénzt. -
szami777
addikt
Én így csináltam, a bundle ad egy origin meg egy steam kódot, mindkettőt beaktiváltam oda ahova kell, majd a steam adott egy amit inditáskor kell aktiválni a játékban. Nem tudom, hogy itt meg adhatom e azt az emailt ami az originem email címe, szóval megadsz egy másikat és kész. Mind2 müködik.
-
-
szami777
addikt
válasz
Cheesus #50183 üzenetére
jaja, ebbe a percbe néztem kiraktam egy kártyát 0.25 ért erre pár perc alatt már 0.10 a legolcsóbb......
Igazából evvel az a baj, hogy lehetetlen eladni a kártyákat 10 eurocent fölött....ugyanez a helyzet a napoleon tw-nél is, lehet h várok egy napot, aztán veszek hármat összesen kb 0.15-ért és kitűzőt csinálok -
szami777
addikt
válasz
Joe Swanson #49999 üzenetére
Nem akarok hülyességet mondani, de ez nem az, amikor a kártyádat hozzáadod a fiokhoz és leemel róla pénzt? Ez amolyan megerősités féle, amit majd vissza kapsz.
-
-
szami777
addikt
-
szami777
addikt
válasz
CMDR.Shepard #49665 üzenetére
Nem a legjobb deal, hiszen kb 2-3 hetente 5-6 euro a batman játék
itt próbálkozz
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest