- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
execute93 #28962 üzenetére
Akkor kezd az utalással, amíg megkapod a választ. Amúgy nem kell hozzá tudomány, a paypal ebjelentkezési oldalán van olyan lehetőség (miután a Steam kliensben a fizetés gombra kattintottál), hogy nem regisztrálsz, hanem egyszerűen kitöltöd a kártyád és a személyes adataid. Ez annyira egyértelmű amúgy, hogy kár erről írni, csináld és meglátod.
-
válasz
Lucas Kane #28913 üzenetére
Csak a Flatout 1-ben van havas pálya, azt mindenképpen érdemes. A Flatout 2 meg majdnem ugyanolyan, mint az Ultimate Carnage, főleg grafikában különböznek (más némileg a látványvilág), meg az utóbbiban 12-en, előbbiben meg csak 8-an lehet egyszerre multizni.
(#28917) SenorGrande: nem lehet különválasztani a packot.
(#28918) maross: az utolsó rész új fejlesztőt kapott sajna, ráadásul olyat, melynek minden játéka bukás volt. Kár érte, mert az első 3 rész nagyon jó, szerintem a legjobb arcade autósjáték.
-
válasz
tupacamaru #28906 üzenetére
Az utolsót, a Chaos & Destruction-t nem érdemes megvenni, annyira rossz. Viszont a másik három meg egyenként többe kerül, mint a pack, de azok közül mind nagyon jó.
-
válasz
Agyzuzo #28840 üzenetére
Áruld már el, hogy mi köze a Steam-en ahhoz, hogy mi után kapsz ajándékpéldányt?
Semmi.
(#28842) DeFranco_: csak hogy nekik is jogukban áll olyan feltételeket szabni, amilyeneket akarnak.
És tényleg az a megoldás, hogy nem használod, ha nem tetszik. Én sem megyek olyan étterembe, ahol nem kedves a pincér. -
válasz
Agyzuzo #28836 üzenetére
A Steam nem árulja a DS1-2-t, csak packban. A boltban sem reklamálhatsz ilyen miatt. Illetve igen, de nincs értelme, mert mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit és kinek árul. Tudod, demokrácia, meg minden.
(#28837) DeFranco: nem, itt nem tudod továbbadni, de nem értem miért olyan nagy probléma ez. Ha nekem nem tetszenek a feltételek, távol maradok a Steam-től. Ha egy üzlet, bolt, szolgáltatás nem megfelelő számomra, nem használom. Engem nem érdekel ez e megkötés, így használom a Steam-et.
-
-
-
Shoot Many Robots - 2.49 USD
Might & Magic Clash of Heroes - 3.74 USD -
Srácok, ez a Steam topik, ennyi elég volt az offtopic-ból.
-
válasz
DeFranco #28689 üzenetére
Ilyen szempontból jó volt a Prey (nem az ijesztgetésre épített, mégis ijesztő volt a környezet miatt) meg a Dead Space.
Viszont az Undying-ban tökélyre vitték a sötétben ijesztgetést, ott egyáltalán nem olcsó érzete a dolognak (persze hozzá egy nagyon jó story járult).
-
Huhú, ez a mod RPG-vé varázsolja a Doom 3-at!
Letöltés: Dungeon Doom
-
Van 3db RO2 guest passom, ha valakit érdekel (ingyen).
-
Valaki egy Borderlands 2 négyes packban benne lenne?
Gamersgate-en venném, ott jár nekem a 15% kedvezmény, így darabja kb 8200 Ft-ra jönne ki.
Persze csak akkor venném meg, ha lenne rajtam kívül 3 jelentkező, és előre utalnák a pénzt, mert nem akarom, hogy rajtam maradjon ilyen drága játék. -
-
válasz
SenorGrande #28189 üzenetére
Én 2x végigjátszottam a Borderlands-et egyedül. Kb 110 óra volt. És nem untam meg.
(#28194) -=Vacsek=-: a gamespy az IGN része, ebből mi következik vajon?
-
válasz
Bluerainbow #27945 üzenetére
Lol, én meg most tökre örülök, hogy mégsem vettem meg summer sale alatt.
-
válasz
po1son #27835 üzenetére
Igen, a Seasons Pass-t érdemes megvenni, mert a storyhoz ad hozzá (3 DLC egyben), a többi csak kozmetika (extra fegyverek, autók, stb).
De ha nagyon rá vagy kattanva, akkor az egész packot érdemes megvenni, ez a játék a teljes árát is megéri szerintem (jobb, mint a GTA4).
-
válasz
nightmare13 #27826 üzenetére
Mindegy, 110 USD.
(#27832) Wolverine: flash sale-be még belekerülhet, bár kicsi a valószínűsége
-
Amúgy ha kíváncsiak vagytok, hogy mennyibe kerül Japánban egy darab PC-s játék..
-
HAWX csak 2.5 euró.
-
garry's mod: offer ends in 23:57...
-
Valami zavart érzek az erőben.
-
válasz
ViharVadász #27640 üzenetére
Nem, ez nem az utolsó nap.
-
Az E.Y.E. szerepjáték és/vagy cyberpunk rajongóknak kötelező vétel.
-
válasz
cskamacska #27054 üzenetére
Na ez érdekes, általában már előre jelzik, ha nem lehet megvenni nálunk.
-
válasz
nightmare13 #27046 üzenetére
És beléptél a játékon belül a bioware fiókodba?
-
válasz
nightmare13 #27044 üzenetére
Elvileg kellett kapnod egy külön kódot a DLC-khez, azt külön kell regisztrálnod, ha minden igaz.
-
Fallout New Vegas Ultimate Edition - 10.19 USD - természetesen Steam-es
-
Ja, és a leglényegesebbet elfelejtettem, 99 euróért lesz Steam complete pack!!!!444négy!
Ebben benne lesz az összes jelenlegi Steam-en megvásárolható játék, és még a Mass Effect 3-at is beleteszik a nagyszerű alkalomból!!!öt!
-
Ne számítsatok semmire, ha meglesz az összes. Szerintem előre szólt volna a Valve, ha járna érte valami.
-
válasz
Alien83 #26953 üzenetére
És milyen banánok lehetnek ebből, ugyanis a tapasztalat szerinte valami gikszer került a rendszerbe, és nem minden kód működött.
(#26959) Alien83: azért kéne tiltani, mert sokan nem tudják hol a határ, és 5-10 játékot is kipörgettek csak azért, hogy utána feltegyék steamgifts-re. Ha kipörgetnének egyet ezért, egy szót sem szólnák.
mod: csak én vagyok olyan kocka, hogy már 20 szavazatom van? És kihagytam legalább kettőt...
-
Saints Row The Third flash sale van, ha valaki lemaradt volna. És most leárazták a korábban nem leárazott DLC-t is (Genki girl pack).
-
Trine 75% kupon: NYDKF-8P4ZQ-3T87M
-
válasz
FuRiONight #26614 üzenetére
A Steam kliensben jobb katt a játék nevén, tulajdonságok, és ott az egyik fülön megtalálod (nem tudom magyarul hogy hívják).
-
válasz
FuRiONight #26609 üzenetére
Legfrissebb VGA, audio driver, dx ésatöbbi feltevése javallott. Még nyomhatsz neki egy verify integrity of game cache-t. Ha ezek után sem megy, írj a supportnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest