- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut #40058 üzenetére
Nem értem a problémát. Mindenképpen be kell jelentkezni az adott gépen, hogy utána működjön offline-ban.
-
Weeklong Sale: AI War
Tudom ajánlani a stratégia kedvelőinek.
-
Új Indie Royal, jelenleg 3 euró:
Unmechanical (Steam)
The Path (Steam)
Krater (Steam)
Sugar Cube: Bittersweet Factory (Steam)
OIO (nem Steam) -
Srácok, tényleg olyan jó ez a Sleeping Dogs? A metacritic user score 9 felett van, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha jól láttam ez is egy GTA klón, igaz?
-
válasz
V.István #39764 üzenetére
Az ajándéktárolódba alapvetően kétféleképpen kerülhet valami:
1. úgy vásárolsz valamit a Steamen, hogy ne a játéklistádba, hanem az ajándéktárolódba kerüljön
2. egy másik embertől (haver, rokon, ismerős) kapsz ajándékba valamit, amiért őt fizetGyakorlatilag ugyanúgy kapsz ajándékot, mint az életben, a virtuális világon kívül. Vagy veszel magadnak, vagy kapsz valakitől. Bár igazából nem értem, hogy ez miért kérdés.
-
válasz
tupacamaru #39542 üzenetére
És nem vettél már egy példányt belőle korábban?
-
A Hotline Miami jelenleg 4.99 USD az Amazonon, kuponnal ingyenes.
-
válasz
ledgeri #39381 üzenetére
Már miért érzékelné a Steam?
(#39382) Samus: Az ingyenes Portal, meg a fizetős más verziók, így nem fogsz plusz példányt kapni. Az L4D-vel kapcsolatban meg elég egyértelmű a leírás, vagyis ott sem fogsz plusz példányt kapni. Ott konkrétan minden eset le van írva, amikor egyáltalán plusz példányt kaphatsz.
Ha kapsz egy giftet és azt a tárolódba teszed, akkor természetesen bármikor tovább tudod adni másnak. -
Warlock Master of the Arcane Collection - 8.5 GBP (Steames)
Armageddon DLC - 0.68 GBP (ez nincs benne a collectionben, ha jól láttam)Jó kis fantasy civ, ha valaki szereti a 4X játékokat, ez must have.
Külön a DLC-k is le vannak árazva, ha csak azok kellenek valakinek.
-
válasz
horvathd #39264 üzenetére
Van a Steamen Painkiller Black meg Gold Edition is. A digitális változatban gyakorlatilag nincs különbség, de úgy néz ki, hogy akkor mutatja a Steam, hogy neked megvan a Black, ha a Gold van benne a librarydban. A Gold amúgy valamelyik bundle-ben volt, onnan lehetett aktiválni. Így nekem most van Black meg Gold Edition is a librarymban, de a kettő - mint írtam - gyakorlatilag ugyanaz. A dobozos változatban annyi volt a különbség, hogy az egyik CD-ken, a másik 1 DVD-n jelent meg.
-
Endless Space - Admiral Edition - 13.81 EUR
Endless Space - Emperor Edition - 16.17 EUR5%-os kód: elder-geek.com
Steam-es, az ár GBP-ből van átszámolva EUR-ra.
Nagyon jó 4x stratégiai játék! -
válasz
BomiBoogie #39177 üzenetére
Mi most nem magyar cégről beszéltünk.
(#39178) maross: veszteséges meg csődbe ment, nem ugyanaz. És ne keverjük már bele a magyar viszonyokat.
-
Baldur's Gate Enhance Edition megjelent Steamen.
-
válasz
Psychonaut #39087 üzenetére
Na de a játékok is programok, vagyis akkor a C-n a helyük.
-
Új Indie Gala:
You Are Empty (DRM free)
Trine (Steam)$5.99 felett:
Cities in Motion (Steam)
Deponia (Steam)
Magicka (Steam)
Painkiller Black (Steam)First Bonus - Magicka Vietnam
Nekem csak a Cities in Motion meg a Deponia nincs meg, kérdés, hogy megérnek-e 6 USD-t.
A Painkiller önmagában megér 6 USD-t.
-
válasz
TommyX_ #38789 üzenetére
A Steam Cloud önmagában még nem jelenti azt, hogy a mentéseket is tárolja. Van olyan játék, mely használ Steam Cloudot, de pl. csak a játék beállításait tárolja online.
(#38791) BigBlue69: tudtommal egy CoD sem menti a single player mentéseket a felhőbe. A neve mellett levő felhő ezeknél nem a mentések felhőbe tárolását jelenti.
-
válasz
BomiBoogie #38760 üzenetére
Ez a fejlesztőknek semmilyen plusz munkát nem
De! Láthatóan fogalmad sincs, hogy mekkora pluszmunka egy demó kiadása. Játéktól függően akár egy tucat ember, több havi munkája is lehet egy demó elkészítése.
-
válasz
BeriHampeR #38601 üzenetére
Kingdoms of Amalur
-
válasz
huskydog17 #38466 üzenetére
A Prey esetében szerintem megszűnt a fejlesztő, ezért nincs több kulcs. De ha tudsz venni dobozosat valahol, az regisztrálható Steamen. Persze használt esetén már lehet, hogy regisztrálták, de működik Steam nélkül is.
(#38470) Wolverine: Pedig egyszer már bejelentették, hogy a battle.netet egy általános online shoppá fejlesztik, ahol nem csak Blizzard játékok lesznek. Nem hiszem, hogy hazudtak.
(#38475) Vertigo18: azért szerepel többször, mert különböző ID-vel szerepelnek, az egyik az orosz/kelet-európai, a másik a ROW. És akár mindkettő lehet egyszerre az accountodon.
#38488) Spam123: igen, de az utolsó 2 napon (vagyis szombat este 7-től) már csak a legsikeresebb leárazásokat fogják ismételni.
-
válasz
huskydog17 #38460 üzenetére
A Preynek tényleg elfogytak a kulcsai. A Wolfeinsteint meg az Activision visszavonta, mint ahogy minden játékát szép lassan. Majd megveheted a battle.neten előbb-utóbb.
-
válasz
TazLeacher #38428 üzenetére
A legtöbbet keresett játékok (vagyis amiből a legtöbbet eladták) lesznek újra akcióban, és pont annyi leárazást kaptak, mint ami eddig a daily dealekben (vagy flash sale-ekben, amelyikben nagyobb volt a leárazás) volt. Tehát nem lesz nagyobb engedmény.
-
válasz
csaba951 #38400 üzenetére
Épp a Drakensangból csak az első részét árulják az európaiaknak, akár melyik online boltot is nézed, pedig ugye jól tudjuk, hogy német játékról van szó. És ez a kiadó miatt van, nem pedig az online boltok (pl Steam) miatt.
(#38410) csaba951: 1800 leárazott játék neked nem elég? Mert jelenleg ennyi van leárazva Steamen.
-
Ha valaki a Fallen Enchantress-t akarja megvenni és nincs még Stardock accountja (kell hozzá), vagy nem emlékszik a jelszóra, az jól gondolja meg, mert a Stardock tanusítványát viszavonták, és ezért nem lehet új accountot létrehozni, de még a jelszó emlékeztető sem működik. Próbálkoztam az offline aktivációval is, de az sem működött.
mod: a Stardock kijavította a tanúsítvány hibát!
-
válasz
tupacamaru #37996 üzenetére
Tavaly januárban folyamatosan adtak hozzá játékokat, szóval lehet, hogy most is fognak, sőt, az áruk is változhat. Persze az is lehet, hogy minden marad ennyiben.
(#38004) AxBattler: szerintem az alapjáték kampánya fog elindulni, ha rányomsz a startra.
-
Lehet jelentkezni a következő játékokért ingyen:
Worms Crazy Golf (1db)
Space Empires V (1 db)Feltétel, hogy aktiválnod kell az accountodon.
-
válasz
lostprophet #37899 üzenetére
Hát én azt sem tudom, hogy mit kezdjek a durván 800 ezer ponttal, amit a GalaGiveaway oldalán kaptam.
-
válasz
chungee #37581 üzenetére
Ha kikapcsolod majd vissza, 15 napig nem kereskedhetsz. Ha ez jó neked akkor csináld így.
(#37582) Zamery: elég, ha a régi kódját beírod, az újat meg akár odaadhatod egy havernak is. Ja igen, ahogy csaba951 is írta, valószínűleg csak be kell jelentkezned live-be, amikor elindítod a játékot, és a már regisztrált kulcsot fogja automatikusan használni.
-
válasz
TazLeacher #37536 üzenetére
Na, gondoltam megveszem a Prototype első részét, nem tűnik rossznak, erre kiderül, hogy már megvan mindkettő rész. Természetesen még soha nem voltak installálva.
-
Dead Island GOTY 4.99 EUR (ez nem hibás ár, meg lehet venni).
Torchlight 2 - 9.47 EUR
-
Cave Story+ Steam Key
GC0DY-PG6JT-TRNBI -
Valaki nyilvántartja, hogy mik voltak eddig flash sale-ben a Steamen?
-
Ingyen Cave Story + Steam kulcsért lehet jelentkezni nálam (1db van).
-
válasz
GeneraL_XTX #36847 üzenetére
Állítólag első osztályú 4x stratégia. Személyesen nem ismerem, de a review-k dicsérik.
-
válasz
BomiBoogie #36731 üzenetére
Semmi sem biztos, de nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest