- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Hat sikerult kemeny 0,5€-t bezsebelni a McPixel zsugakbol. Mondjuk tekintve hogy 1$ volt az egesz bundle es amugy az eletben nem jatszanek vele, ugy nem volt rossz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Joe Swanson #46443 üzenetére
Nagy lesz majd itt a csalodas egyeseknek.
En kb 5 jatekot tettem wishlistre, a tobbit majd mashonnan veszem meg egyszer, olcsobban.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Röhejes ár érte, én anno dobozosan vettem apróról 4 ezerért, a megjelenés után 3 hónappal. De Originen ettől olcsóbb is szokott lenni, ha nem feltétlen fontos a Steam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#79621120 #46097 üzenetére
Bocsánat, ha tudom, hogy kártyás játék, azonnal töröltetem a játékaim közül.
Aztán olyanról tetszett-e már hallani, hogy az ember megvesz olcsón egy játékot, és majd később játszik vele, ha olyan hangulatban lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Mennyiert mennek most az AW kartyak? Sajnos csak delutan erek haza.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
lostprophet #45470 üzenetére
Ez ilyen Diablo-klón féleség? Képek alapján nem néz ki rosszul.
Nem hülyeség ez a kártya-rendszer sem: én eddig szartam rá, most a Grid 2 lett az első játékom, amivel esnek ezek a témák, és máris kerestem vele ~1,5 eurót. Jó lesz a summer sale-re.
-
Csapoati
nagyúr
The War Z a napi deal, 20/100-as Metacritic-kel erősen best buy jellegű.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
SenorGrande #44640 üzenetére
3073 játék... én elszámolni se tudok addig.
Nyilván a tizedével se játszott.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Na, nem is indít durván a Skyrim Legendary Edition. 40€, és ha jól olvasom meg értem, akkor + feature is van benne pár. Karácsonyi akcióban jó lesz.
-
Csapoati
nagyúr
Azt hiszem az Invisioncommunity failelt egy csöppet a kulcskiosztásnál... ilyen amatőr módon kiosztani.
szerk.: Ja, elkeltek a kulcsaim - 1 működött belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Na akkor tekintve, hogy szeretem az itteni topikot, elhoztam 4 db Arma 3 Lite kulcsot a népnek - én nem szeretem ezt a játékstílust. Aki válaszként erre a hsz-re beír egy köszcsit vagy ilyesmit, kap egyet.
Nyilván az első 4.
Ja, amúgy nem vagyok feltűnés-mániás, csak a ninjákat nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BigBlue69 #44015 üzenetére
Na meg: Metacritic... Xbox-n ráadásul még feljebb van, én csak dicséretet láttam róla.
-
Csapoati
nagyúr
Előrendelhető a Total War: Rome II, potom 55 EUR-ért.
-
Csapoati
nagyúr
Ott is van a kollégának a 75%-os GTA leárazás.
-
Csapoati
nagyúr
Hoppá, köszönöm az uraknak, e fölött elsiklottam eddig.
-
Csapoati
nagyúr
"Ütős" heti akciók a Steamen.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#73540608 #42720 üzenetére
Miert nem veszel live pontokat "dobozos" valtozatban? En is szivtam a Dirt 3 dlc-knel, aztan egy boltban vettem 800 pontot es siman ment a vasarlas vele marketplace-en.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
lordjancso #42715 üzenetére
~4500 HUF
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #42627 üzenetére
Így van, én a BF4-re is fenem már a fogam ilyen úton.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #42620 üzenetére
Utóbbit (én regisztráltam be), ezért is örvendezem.
danih: "By May 1, any customer that has ever redeemed a code for our Never Settle Reloaded promotion is going to receive a FREE GAME KEY for Far Cry 3 Blood Dragon by email."
Én ezt úgy értelmezem, hogy jár az FC3-at aktiválóknak is (ami ha jól látom, a HD7770 tulajokat jelenti).[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #42608 üzenetére
Ez zseniális, főleg hogy BlueGiften nyertem Never Settle-ös Far Cry 3-at.
-
Csapoati
nagyúr
Ízlésen vitatkozni kár.
Nekem az FPS-ek többsége ott landolna meg kb az összes platformer is.
-
Csapoati
nagyúr
Akinek megvan az MX vs ATV Reflex, és AMD videokártyája van 13.2-es driverrel, megnézné, hogy nem hibás a grafika? (már ha van ilyen egyáltalán
) Nekem verseny közben vagy kékhalál jön be, vagy artifactok jelennek meg bizonyos részeken. De csak ebben a játékban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie #41509 üzenetére
A Call of Dutykat probaltad mar? Nehol tul sok a logikai feladvany, de nem veszes.
-
Csapoati
nagyúr
Ó hogy az a...
A Dirt Showdownt akartam elindítani, erre látom újra letöltené, mert hogy nincs fent (?). Megnézem, fent van a vinyón. Mindegy, hadd csinálja, kb csak ellenőrizte a fájlokat. Jól van, elindítottam és már az gyanús volt, hoyg a profilválasztásnál 25 completed race-t írt ki, holott legutóbb már 59-nél jártam. Rányomok, és mi fogad? Corrupt a mentés.
Hát köszi, kezdje újra a kaszás. Nem hiszem el, hogy a Codemasters még mindig nem oldotta meg ezt a hibát, ami már a Dirt 1-nél is jelen volt... A steam meg nem tudom miért nem látta installáltnak...tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
csaba951 #41342 üzenetére
Hát nem tudom, a 2012-es kiadását pont egy éve vettem 6 dollárért. Ennek fényében a 12,5 is sok lesz (ha jól emlékszem, annyit ígértek be az Amazonra), főleg hogy egy évente kiadott sorozatról beszélünk.
Jó, tudom, Call of Duty...tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie #41227 üzenetére
Munka es tanulas mellett heti 168-170 oranal nem tudok tobbet szanni jatekokra...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KubanitoS #40925 üzenetére
Így tippre Justin Bieber.
Amúgy én sem értem a csodálkozást. Kevesebb helyet foglal ezentúl a játék, ennek örülni kell.Azt hiszem 10 GB fölött volt eddig a New Vegas (lehet elő is kéne venni megint, az Old World Bluest még nem fejeztem be).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
csaba951 #40260 üzenetére
A legnagyobb disznóság az az a játékban így 74 óra után, hogy a már megnyert versenyeket újra lejátszva szaré'-húgyé' versenyzel, nem úgy mint az első részben, ahol érdemes volt a szigetkört megcsinálni újra és újra 1 milkáért. Most meg van 1,5 millióm, és singleplayer játékkal igen bajosan szerzem be a géppark hiányzó felét.
Az irányítás teljesen jó amúgy billentyűzettel is - nem az a tipikus falon pattogós árkád, nagyon kell figyelni a hátsókerekes gépeknél. A Mustangos meg Aston Martinos időre menő challenge-nél viszont igencsak szidtam a készítők anyukáját (RWD + forgalom + kanyarral teli utak).5 EUR-t mindenesetre bárkinek megér, a 74 játszott óra magáért beszél. (hopp, és még rímelt is!)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BeriHampeR #40189 üzenetére
Éééés ott is van a hétvégi leárazás.
5,5€
-
Csapoati
nagyúr
válasz
vetvetvet #39821 üzenetére
Nekem csak a Race 07-tel indul el, de tavaly pl. azzal se volt hajlandó akármilyen vga driver mellett. Aztán leszedtem az egészet, újra felraktam és most tökéletesen megy.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dragonfx #39649 üzenetére
Atyaúristen... (mellesleg én kisilabizálni se nagyon tudom az írásodat, annyira tele van elütésekkel, meg írásjelek nélkül nagy katyvasz az egész - kicsit figyelhetnél erre)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Blaise #38107 üzenetére
En ugy emlekszem, hogy ment Win7 alatt (64 bitesen). De lehet ma meg is nezem, megjott a kedvem hozza.
A Blur levetelet sajnalom, meg akartam venni egyszer. Remelem dobozosan meg kaphato itt-ott, vagy netan Amazonon.
-
Csapoati
nagyúr
A Dirt3-nál én inkább azt furállom, hogy dobozosan már 2 ropiért is meg lehet venni. Nem szokványos egy alig több, mint fél éves AAA címnél.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz
cskamacska #19214 üzenetére
Nekem így is megérte, már belenyomtam 51 órát azóta, és még csak most álltam neki a DLC-knek.
a Deus Ex is érdekel, ha végignyomtam a FO
V-t és a FO3-at DLC-stől, akkor valószínűleg annak állok majd neki. Addigra lehet megint akciós lesz a nyári tábor miatt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
csaba951 #19210 üzenetére
10-én lesz elérhető Európában.
Amúgy meg minek az Ultimate, lesz vagy 30 euro, karácsonykor meg 5 volt az alapjáték és 2,5 a dlc-k darabja.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Muhaha, ott a FC2!
-
Csapoati
nagyúr
A Deus Ex 2-nél vajon a steames verzió alá is fel lehet pakolni a textúra modokat?
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon durva az 5€-s árcédula. Valahol sejtettem, hogy ez lesz, ezért sem vettem meg megjelenéskor, meg 6 ezerért sem CD Galaxisból. Na meg a pre-alpha állapot miatt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MIUI / HyperOS topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest