- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én közel 20 órát játszottam vele, és élveztem, de már sok újat nem hozna nekem, mert még csak 40%-ig kész. Ennek ellenére nem bántam meg, mert tényleg nagyon élveztem a játékot. Végül is 20 óra játékidő kevés játékban van manapság, ebben meg sokkal több lesz. Van benne pár dolog, mely javításra szorul (nem feltétlen bugok, inkább játékmechanikára gondolok), de ennél csak jobb lesz valószínűleg. Azt tudni kell róla, hogy jelenleg még csak sandbox.
-
Ironclad Tactics most jelent meg. Játszott már ezzel valaki? Isteninek néz ki, a SpaceChem készítői csinálták, ami az évezred puzzle játéka. Ez meg egy kártyás, taktikai játék.
-
Azt láttátok, hogy végre megjelent a GAT 5 DLC a SR4-hez?
-
Annyira brutális ez a Steames Paranormal, hogy csak ekkora ablakban hajlandó futni, nehogy infarktust kapjon a játékos.
-
Hehe, a Steamen a Wizardry 6-7-es screenshotokon az egyik karaktert GOGCOM-nak hívják.
-
-
válasz
BomiBoogie #50737 üzenetére
Csak azokhoz járhat, melyeknél beleegyezik a játék jogtulajdonosa.
-
Ott folytassátok az eszmecserét a bundle-kről.
-
Vajon elcseszik?
-
válasz
CMDR.Shepard #49709 üzenetére
Mi nem jó? Másold ide a pontos habüzenetet.
-
Nem fog semmit dobni. Szép is lenne, gyakorlatilag végtelen, ingyen pénzutánpótlás lenne így. Bár ha a Kétfarkú kutya párt nyer a választásokon, lehet, hogy ezt is elintézi.
Az előző kérdéseddel kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy lehet, hogy valami napi limitet értetek el a kártyával.
-
válasz
BomiBoogie #49155 üzenetére
Hogy ne lenne értelme, több pénzt kapsz érte. Én még a béta időszakában 8 euróért is adtam el foilt, de kicsit korábban, mikor még csak level 10-től dobta a foilokat, 20 euróért vették őket.
-
Viszont akkor az is lehet, hogy elértétek a kártyával a napi vásárlási limitet. Nem összegként, hanem tranzakciók számaként értve. Ugyanis Magyarországon (pontosabban magyar bankkártyával), naponta csak max 10 tranzakció engedélyezett kártyánként, a többit automatikusan visszautasítja a rendszer. Ezt amúgy a kormány szabályozza, nem a bankok.
-
Ja, hát nyilván megkéri, különben nem csinálnák már évek óta.
De meglesz a hátulütője, mert gyaníthatóan e miatt egyre kevesebben vesznek teljes áron játékokat, így szép lassan, de folyamatosan, egyre csökken a bevétel, ami egyre kevesebb minőségi játékhoz fog vezetni idővel.
Az akciókat arra találták ki annak idején, hogy a nem, vagy alig fogyó termékek plusz eladásából, még némi pluszbevételt szerezzenek. Ez málta teljesen megváltozott.
-
Sajnos ebből nem lehet általánosítani, sőt ez a sztori inkább a kivétel. Eleve úgy indultak, hogy nyertek 100 ezer dollárt, a legtöbb indie örülhet, ha pár ezret össze tud kaparni valahogy a kezdéshez. Na meg ha profi 3d-s, korszerű grafikát akarnak egy játékhoz, az megsokszorozza a költségeket.
Egy AAA cím meg több tízmillió dollárból készül, nincs az a promóció vagy humble bundle, amiből ennyi pénzt össze lehet szedni. És persze jók ezek az indie játékok, de nem fogsz a többségükkel több száz órát eltölteni, mint mondjuk egy starcraft-tal vagy left 4 dead-del.
-
válasz
DeFranco #49013 üzenetére
Van abban valami amit mondasz. Szerintem sokáig nem tartható a mostani állapot, miszerint a megjelenés után pár hónappal, sok játék már fillérekért megvehető. Ez gyaníthatóan egyre több kiadót és fejlesztőt fog tönkretenni. Én még 1-2, de max 5 évre saccolom ezt az időszakot, aztán visszajön a drága játékok korszaka. De ne legyen igazam...
Egyébként szerintem becsülendő, ha valaki átáll az eredeti játékok vásárlására, mégha ez így is történik, hogy most a filléres bundle-ket veszi. Úgyis fog vásárolni játékokat normális áron is idővel.
-
válasz
BomiBoogie #48609 üzenetére
Nekem 798 játékért 1048 XP... Amúgy tényleg emeltek, mert most kb 200-zal több XP-t ad nekem.
-
válasz
TazLeacher #48469 üzenetére
Anomaly 2.
Egyik személy a támadó (ő nem tornyokkal van értelemszerűen), a másik a védekező a tornyokkal.
Ja és látom kinézted a Sol Survivort. Az tényleg TD, és azt írja van benne co-op is.
-
Van aki nem kispályázott a sale alatt.
-
-
válasz
stevve #48100 üzenetére
Van olyan játék is, ami nyolcat dob (Fallen Enchantres Legendary Heroes). De én nem tartom túlzónak a 100 eurót. Én is kerestem vele kb 50-et (vagy talán többet), de a nagy részét még a Summer Sale előtt, akkor még sokkal többet értek a kártyák. sőt, még a béta elején kezdtem, egész jó áruk volt.
(#48154) Samus: Már nem adnak ingyen kulcsot? Nekem van egy, odaadom szívesen (ingyen, mert nekem is ingyen volt). Én nem tudok vele mit kezdeni, mert már megvan, és amúgy nagyon jó játék, még az első része megjelenésekor végigtoltam. De egyébként nem tower defense, hanem épp az ellentettje, tower offense. Vagyis te támadsz a tornyok ellen.
-
A sima halottas sziget is...
-
1.85€-ért egész jól megérte a Fallen Enchantress Legendary Heroes
-
Ha valaki módosítani akarja a topik ismertetőt, hajrá, én majd bemásolom.
(#47641) BigBlue69: Ezek közül épp mindhárom kártyás, bár furcsa módon csak a Bastionnál jelzi.
mod: vagy mégsem, a franctudjamár
(#47647) Mardel: bezzeg ha CoD bármelyik része lenne flash sale-ben, még akkor is az nyerne, hacsak 20% kedvezményt kapna
-
válasz
TazLeacher #47482 üzenetére
A kitűzőt megkaptad, az látszik.
-
Eddig nekem 2 foil meg 3 booster esett, pedig biztos, hogy kevesebbet kraftoltam, mint te. Bár a második foil ért valami 1 eurót, de az első majdnem 8-ért ment el.
(#47342) Agyzuzo: hát igen, én is valahol a Deus Ex meggyalázásának tartom ezt a árat, mivel szerintem az utóbbi évek talán legjobb RPG-je. De legalább kártyát dobhatna.
-
Milyen már az, hogy nem indul a játék (Shogun 2), mert a Steam szerverei túlzottan leterheltek? Konkrétan ezt írja ki hibaüzenetnek indításnál.
(#47295) dejaris: a GOTY azt jelenti, hogy az év játéka. Vagyis semmi köze ahhoz, hogy mit adnak hozzá. Az már más kérdés, hogy sok játékhoz az év játéka megjelölést használták, amikor kiadtak egy "teljes" változatot.
-
A Civ 5 Brave New World régiókorlátos? Más régióból megvennék nekem, azért kérdezem.
-
Mondom, megnézem már, hogy milyen játék ez a You Need a Budget...
-
válasz
morvaigaben #47035 üzenetére
-
válasz
lordjancso #46595 üzenetére
Ez mind külön kulcs:
Avadon: The Black Fortress
The Geneforge Saga (Geneforge 1-5; 5 sor)
The Second Avernum Trilogy (Avernum 3-6; 3 sor)
Avernum: Escape From the Pit
Nethergate: Resurrection Steam -
Cirka 10 ezer óra és végig is játszom a még nem végigjátszott Steames játékaimat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest