- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok a Go Home, Dinosaurs! egy meglepően jó tower defence, és most csak 2,5 euró. Nagyon ajánlom annak, aki szereti a TD-t!
-
válasz
maddionmax #53969 üzenetére
amerikai jogból van diplomád?
-
válasz
maddionmax #53965 üzenetére
A licence nem termék.
-
válasz
maddionmax #53963 üzenetére
Terméket nem, csak szolgáltatást veszel. És mondom, sok sikert a pereléshez.
Az ÁSZF meg biztos hogy nem aránytalan, különben már szétperelték volna a Valve-t.
-
válasz
maddionmax #53947 üzenetére
A Steam teljesen más, nem anyagi javakat veszel, és különben is elfogadtad a felhasználói feltételeket. És sok sikert egy amerikai cég perléséhez.
-
válasz
BomiBoogie #53857 üzenetére
Na, most hogy megvettem az új DX-et tuti, hogy 1 óra múlva már csak 3 euró lesz.
-
válasz
-secret- #53444 üzenetére
Igazából semmire, hacsak nem akar belépni egy olyan steam csoportba, ahol mondjuk feltétel a 2000 achie.
Régebbi akcióknál előfordult, hogy egy bizonyos achie elérésekor kaptál valami kézzelfoghatóbb dolgot, de ezek gondolom pont azért szűntek meg, mert sokan visszaéltek vele.
Én amúgy szeretem az achiekat, mert extra kihívást adnak a játékban (már amelyik persze). Pl. így toltam bele a Prime World Defendersbe 70 órát, mert nem tudtam nyugodni, amíg nem volt meg minden achie. De élveztem amúgy, szóval nem vagyok mazochista.
Izé, nem a szenvedést élveztem, hanem a kihívást. Szóval érted...
-
A Green Light Bundle elkezdte kiküldeni a Steam kódokat. Nem is emlékeztem, hogy megvettem.
-
válasz
Anonymusxx #52586 üzenetére
Én meg pont azért írtam neki, hogy nézze meg a storeban, mert tudtam, hogy ki van írva, hogy magyar nyelv is van benne.
-
válasz
Anonymusxx #52584 üzenetére
Mi meg nem arról.
-
válasz
Anonymusxx #52579 üzenetére
De ezt írja.
-
válasz
Hun Mallior #52548 üzenetére
Jelentsd az account árusokat.
-
-
válasz
FoxiestFox #52449 üzenetére
Meg kell maradnia, ha nem törlöd le a vinyóról a mentéseid. Még talán cloudba is menti neked a Steam, legalábbis nem hiszem, hogy ez máshogy működne free weekendek alkalmából.
-
válasz
SenorGrande #52430 üzenetére
Hoppá, én is megkaptam, ezek szerint ingyen megkapta mindenki, a GFWL megszűnése alkalmából.
-
Jéé, az XCOM Enemy Unknown kártyás lett.
-
Már annyira felidegesítettem magam rajta, hogy írtam is egy reviewt a metacriticen...
Egyébként ha jó TD-t akartok, akkor ajánlom a Prime World Defenderst. Én vagy 80 órát toltam bele. Ja, és hónap végén jön a Defense Technica, az is jónak tűnik.
Na és ez volt a legelső TD, ami nem WC3 pálya volt: [link]. Imádtam!
-
Hát, most direkt elolvastam a metacriticen található 3 review-t, megnéztem egy video review-t is, és gyakorlatilag sehol nem indokolták meg, hogy miért adtak erre átlagban 90%-ot. Röhej, de komolyan. Pozitívumot szinte semmit nem írtak a játékról (negatívat sem amúgy), de azért odatették a jó magas pontszámot mindenhol. Nem értem.
A legfelháborítóbb számomra az, hogy 20 euróért jött ki, de nem voltak képesek fizetni egy normális zenésznek, hogy valami elfogadható dallamot dobjon össze, ami a játék közben szól. Tényleg, annyira hihetetlenül idegesítő az a prüntyögés 5 perc után, hogy muszáj volt lekapcsolnom a hangot (persze játékon belül nem lehet).
Amúgy lehet, hogy 6 éve, amikor PS-re megjelent, ez hatalmas szám volt (akkor szó szerint csak pár TD létezett, a legelső még 1 éves sem volt (már ha nem számítjuk az SC és WC3 TD-ket)), de ez ma már gyengének számít.
Amúgy nem játszottam vele sokat, csak 1 órát, tovább csak a kártyák miatt futott, szóval még reménykedem. De amúgy azt mindenhol kiemelik, hogy kifejezetten nehéz a játék. Mondjuk tapasztalom is, még az easy pályák is képesek megizzasztani.
-
Srácok, megvette valaki (rajtam kívül) a Pixeljunk Monsters-t? Ha igen, mi a véleménye a játékról?
Nekem 1 óra után hatalmas csalódás, a zene olyan, hogy inkább egy egész vogonhordát hallgatnék kánonban, minthogy ennek a zenéjét 5 percig (negyed óra után már a halálomat kívántam). A hangok is szörnyűek, és nem lehet a játékot elnémítani, csak halkítani! A grafika sem méltó egy 20 eurós játékhoz (ha még 6-8 euró lenne, azt mondanám, hogy ok), de mondjuk ez csak másodlagos. A játékmenet meg eddig erősen átlagos, eddig.
Reménykedem benne, hogy ez később jobb lesz.
-
Ez mekkora, a Magic 2014 is kártyás lett.
-
A kártyás rendszernek pont nincs köze a játékhoz. A Steam kliens figyeli, hogy mi fut, jogosult vagy e kártyákra, és dobja, amikor eljön az ideje. A játék fejlesztőjének annyi dolga van csak, hogy a Steam rendszerébe feltölti a kártyákhoz tartozó resource fájlokat (képek és szövegek).
-
válasz
-secret- #52046 üzenetére
Booster akkor esik egy adott játékból, amikor valaki egy kitűzőt készít ugyanahhoz a játékhoz. Ez a booster automatikusan kisorsolódik azok között, akiknek már az összes kártyájuk kiesett abból a játékból, de olyan módon, hogy a magasabb Steam szintűek nagyobb eséllyel kapják.
Vagyis, ha senki sem csinál kitűzőt egy adott játékhoz, akkor soha nem lesz ahhoz booster.
-
válasz
DeFranco #51811 üzenetére
Hogy érted, hogy virtuális? Mert java VM futtatja az appokat?
(#51816) KubanitoS: hát mivel linux alapú, ezért csak linuxos programokat fog tudni futtatni natívan. Emulátorral persze sok mindent lehet, de az nagyságrenddel lassítja a dolgot, ezt biztos nem fogják bevállalni, mert emulátorral nem tudják garantálni a programok megfelelő működését.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest