Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nálam a frissítés óta egyik mentésem se tölt be, hanem egyből kivág a desktopra.
-
hamizoli
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Steamre is megjött 730 MB
-
Laraxior
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
[link] Youtube video, de ott a leírásban. Letöltöd a StarfieldCustom.ini-t, bemásolod a My games, starfield mappába, megnyitod, kiegészíted a displaynél ezzel az egy sorral:
"[Display]
fWideAspectLimit=3.55556"A menü igaz marad úgy, de amint belép a játékba már teljes képernyős lesz.
Nem az én játékom, sose voltam repülős, ezt a vackot is alig bírom irányítani, még a gyakorlókalózok is agyonvertek

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Játék szempontból a pc számomra egy hiperkonzol, minimalizálom a klaviatúrahasználatot amennyire lehet (egy idő után fáj tőle a mindenem is, nem szoktam a szántást alapon) . Anno Xbox360-ról költöztem pc-re, és már túlságosan hozzámnőtt a kontroller.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
COD ban a kontroller kb cheat ,annyira durva az aim assist amit olyankor bekapcsol ,gyakorlatilag egy 80éves nagymama is le tud lőni bárkit vele. Más játékban nem látom értelmét én sem egy jó egérrel szemben.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A v4-v5 verziókban már kijavították az interfészt is, rendben van teljesen, de a v4-et ne használjátok, mert írják a v5 readmejében, hogy abban vmi miatt volt crash, amit v5-re javítottak.
-
Vesa
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen, mióta áttértek a Google-ról DeepL-re, azóta a mondatok fordítása egészen vállalható. Ha lesz időm és kedvem, lehet hogy nekilátok kipucolni az interfész fájlt, mert ha azt rendbe tenné valaki, akkor egy használható valami lenne. Így viszont az a gond, hogy számos helyen teljesen félre van fordítva egy halom szó, és ezzel teljesen félrevezeti a játékost.
-
Vesa
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Belenéztem kíváncsiságból a gépi fordításba, hogy vajon hol tart ma ez a dolog, mert régen kb. katasztrófa volt. A dialógusoknál még elmegy, de az interfész katasztrófa. Ahol csak szavakat kell fordítani, ott az AI-nak nincs mihez viszonyítania, és nem tudja eldönteni, hogy egy adott szó 8-15 jelentéséből most melyik a helyes. Teljes marhaságok vannak, pörgettem a text fájlt -nem a játékban néztem, hanem összevetettem az eredeti angol és a lefordított fájlt egy editorban-, kb. a fordítás 10%-át néztem át, de 150 hibánál abbahagytam az olvasást. Ebből legalább 100 teljesen más értelmet adott a szónak, mint amit valójában jelent a játékban.
Szóval aki jót akar magának, az szerintem nem teszi fel a teljes "magyarítást", csak a dialógusok fordítását. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
GPT4
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
AI fordítót használnak manapság. Sokszor tényleg jól működnek, de nem száz százalékos.

-
tibaimp
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én úgy tudom AI programmal fordították.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A direkt fordítás átka.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Betegség miatt lassan haladtam, de tegnap elkezdtem a Vanguard küldetéseket. Egész tűrhető, de
ez a New Atlantisba beszabadult 2 terramorph szál ritka béna volt. 
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja nekem is jelzett hogy vírus ,persze nem az ,de minden programnál bejelez ami win beaállítást változtatna.
Hivatalos HDR kétlem ,hogy jönne pcre ,ha jön is valaha , addigra már rég kijátszom . Xbox HDR javításon dolgoznak most ,de ott ugye eleve volt is HDR implementáció. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt az asszony szokta mondani
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen
Máshol se lakásom, se házam
Itt legalább nyugodtan "beállhatok" az Aurorától
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szó szerint penthouse, mert elég pici
De amúgy pofás kéró
Csak elég üres, amíg nem rendezed be 
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Már az első rossz lett, azért nincs oda megfelelőd.

Nálam is kevésbé hatékony, tölteni tölt, de nagyon keveset..

-
Cseri0058
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elrontottad az elejét. Kezd előről. Ott a x gomb.
Egyébként ha belepasszol, akkor kék lesz a zár. Persze ez még nem garancia, hogy kell is, de az biztos hogy tudnád használni.
-
sittes79
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bakker egyre durvabb ez AI forditas, ha vegzek foszallal lehet feldobom...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hogyan tud gyógyulni az, akinek emiatt nem hat a normál medpack stb.?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Alien DNA-nál tudja valaki a %-okat? Csak feltételezem de 25-50% lehet a mínusz. Nekem a kaják alig töltöttek vissza valamit. Ha lesz időm letesztelem medpackkal hogy mennyit tölt de jó lenne hivatalos infó.
-
Pistu_
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Karakterlapon meg tudod nézni, hogy hat e rád valami. Háromszögekkel figyelmeztet a vérzésre, törésre, kihülésre, egyebekre. Nem minden kaja és aid item gyógyít automatikusan mindent. Pl.: vérzésre sebtapasz, tüdőgyulladásra snake oil. Enyhébb status effectet simán gyógyít egy rövid alvás, de volt olyan is ami elmúlt attól hogy nem voltam kitéve a felszín viszontagságainak.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Így első hallásra betegség, nem írta, hogy mitől szenvedsz?
Van gyógyszer mindenre is. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok
üzenetére
bug, ugy nez ki az etel nem gyogyit semmit. lehet perkfuggo, de ezt a jatek nem irja sehol.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Működik.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
szia én magam steamon nyomom, ott működik a gépi fordítás oldalon azt írják hogy működik a game passos verzióval is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)