- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Robottal a nyomában üldözi a Honor a Huawei-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Fáraó
őstag
-
Wolverine
félisten
-
Hujikolp
őstag
-
Fáraó
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
kilizsima
tag
pc-n kéne a ghost ://
-
Fáraó
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
ha kijön ez a ''burning kruszade'' akkor remélem a ghosttal is elkezdenek már valamit csinálni, és persze h pc is kijöjjön. pedig tök jó képek, meg videok voltak neten, csakhát a grafikán kellene még egy kicsit tuningolni.

-
Hujikolp
őstag
remélem készül
, ideje lenne -
AlyArkhon
őstag
-
Hujikolp
őstag
Egyetrétek! És akkor még a wc-t nem is említettük...

-
Hujikolp
őstag
-
AlyArkhon
őstag
A Blizzard már csak ilyen , amióta ujra alakult a fejlesztői gárda , azóta meg kitudja , hogy mi folyik ott ..

De azért nekem a szívemhez nőtt a Blizzard , ugye Diablo I , II Starcraft , ez pont elég is volt hozzá , hogy mást ne is említsek ..
-
AlyArkhon
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
Hát agrafikárol nem tudom mit mondjak. Egyszer szép és jó mások meg oltári bakik vannak benne. Lásd legutólsó képlopás a játékból és ott az ürben a föld elég ''kockás'' volt. De vannak elég jó képek is. Te ? videót láttál eddig?
-
AlyArkhon
őstag
Csak jönne már ki ...

-
AlyArkhon
őstag
Még szép !!

De ha nem lenne annyira ütős a graf , inkább lenne ujszerű , nekem ugy is tutkó megfelelne ...

-
Hujikolp
őstag
Van két uj kép a blizzard oldalán
-
Hujikolp
őstag
De akkor v.mi ütös, jól kidolgozot grafikával. Azon gondolkoztam hogy irjak e a blizzardnak hogy tegyék be az oldalam a partnerek közé. A lapom még teljesen nincs kész, sajna mindig az idő, na mind1, Olyasmi lesz mint a blizzardnak az oldala csak éppen MAGYARUL

-
AlyArkhon
őstag
Mégiscsak jobb lenne , ha megcsinálnák a Starcraft 2-őt !! ( stratégia folyt ... )

-
AlyArkhon
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Nem azért , de inkább haladnának már a sima Starcraft következő részével ..
nagyobb öröm lenne , ilyen Fps lesz bőven elég még az évben '' Stalker , Unreal köv része stb.. '' -
AlyArkhon
őstag
Így szoktál elb@altázni a gamékat ..
Szerintem az ilyen game továbbfejlesztéseknél , a lehető legjobban kellene tartani a már bevált irányt , nem adni neki egy teljesen uj lökést , és vagy megeszi ezt is a nép , vagy nem ..
-
Hujikolp
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Huh , megnéztem a képeket , és juj , szerintetek van ennek valami köze a Starcrafthoz ???

-
Hujikolp
őstag
Vannak uj dolgok a Cover ops-ban, vagy hol a ....
-
Hujikolp
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Hujikolp
őstag
Van ujjabb háttérkép a blizzard oldalán.
-
Hujikolp
őstag
-
mr.ki
aktív tag
A grafikáról csak annyit, hogy senki sem ezért szerette/szereti a játékot, mármint a StarCraft-ot.
-
mr.ki
aktív tag
Van egy sanda gyanum, hogy azért nem adják ki 1.ízben PC-re, mert nem bíznak a műfajváltásba és a konzolos eladások után akarják majd eldönteni a továbbiakat. (PC-s verzó)
-
Hujikolp
őstag
V.ki valami uj infót?
-
Type-R
őstag
Mivel kiadják PS2-re is, igy nem kell tőle nagyot várni ami a grafikát illeti.
-
Poctar
senior tag
Addigra a játék motor a múlté lesz. 2006-ra szerintem sokkal szebb gamék is lesznek. Ezért nem lesz valami közkedvelt játék. Ezek nem normálisak.
Ezek szerint a Pc-s verzió talán 2007-re várható. Ez nagyon nem jó.
Addig is marad a jó régi StarCraft
és a könyvek. -
AlyArkhon
őstag
-
Type-R
őstag
-
AlyArkhon
őstag
-
Poctar
senior tag
-
AlyArkhon
őstag
sehol senki ...
Ezek szerint nem lesz a közeljövőbe PC-és verzió ! -
AlyArkhon
őstag
jaja , de sebaj addigra mire megérkezik ( esetleg megérkezik ? ) , addigra beszerzek egy erőművet .. Aztán tolás ezerrel !!

-
Dilikutya
félisten
A PC-seket azért szorítják háttérbe, amiért itt a PH-n is sok topikot moderálni kell: az illegális letöltés miatt. Egy PC-s játékot könnyű másolni, a védelmet is általában hamar feltörik, a megjelenés környékén, akár előtte is, már fent van a neten a program. Virágzik a warez. Egy konzolos játékkal más a helyzet. A PS2 alapjáraton nem tud mitkezdeni a másolt lemezekkel, kiegészítő chipre van szükség, amit sokan nem szívesen rakatnak bele (én se tenném, mert nem bízok benne, nehogy elba*sza nekem a konzolt). Egy PC-s játék kifejlesztése pedig jóval több munkával jár, mint egy konzolosé, mert konzol esetén csak (konzolonként) egyetlen hardverre kell fejleszteni és optimalizálni a programot, míg PC esetén ennél jóval többre. 100 szónak is egy a vége: konzolra kényelmesebb kiadni egy játékot, bár a PC-s eladásokra sem lehet még igazából panasz.
-
Poctar
senior tag
-
AlyArkhon
őstag
Amugy a sima Starcraftal szoktatok még nyomulni ??

-
AlyArkhon
őstag
Kitudja , lehet már gyártják azt a játékot ( amit említettél ) csak azért egy kicsit durvább graf kellene egy SC WOW-hoz mint egy sima WOW -hoz , szerintem !

De soha nem lehet tudni 4!! -
Poctar
senior tag
Ha jó lesz, akkor én is beszerzem az biztos. Bár a videók nem nagyon nyerték el a tetszésemet.
Egy olyan game kellene, ami olyan mint a wow csak Sc világban. Űrben,földön, stb játszódna
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
-
Poctar
senior tag
Az Sc-t Pc-re adták ki és VilágGame lett. Most meg nem tisztelik a Pc-seket.

-
AlyArkhon
őstag
-
Type-R
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Jó lenne , de hát látod nem akarják kiadni !!

-
Poctar
senior tag
Biztos nincs esély a Pc-s kiadásra? Volt már olyan game amire azt mondták, hogy csak konzolon fog megjeleni, de megjelent Pc-n is.
Én nagyon szeretm az Sc világát. Már könyvben is olvasom és én szívesen nyomnám a ghos-ot is, de csak Pc-n. -
Hujikolp
őstag
Nemnagyon írnak ide! namindegy!
Ujúlt a honlap(om)! (Ghost)(de az enyém is ujjult) -
Hujikolp
őstag
Csak 1-re van ilyen program?
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Szép is lenne, ha egy ilyen szupi gammát kiadnának PS1-re
Akkor ott a PS1emu, amivel PC-n lehet nyomni. De PS1-re már nem is gyártanak szinte gamekat.pont ezért mondtam én is hogy csak ps1-re !
/ sajna / -
Slayer Valor
őstag
-
nofreenick
aktív tag
Ez nem is RTS... az igazi SC fanok között aligha fog tarolni. Mint ahogyan a C&C Renegade sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elgondolás nem rossz, hogy 3D-ben mászkálhassunk ebben a világban is szabadon, és testközelből lássuk az egységeket, de ez is csak egy sima lövöldözős akció lesz. Persze Blizzard, megminden, így a kategóriájában biztos jó alkotás.
A C&C Renegade-nél nem tudom miért, de úgy gondoltam, h kombinálni fogják a stratégiát, az fps-el (talán mert a trailerben rts-ből megy át fps-be)... nagy csalódás volt, amikor kiderült, h csak 1 ''sima'' mászkálós fps...

szvsz nagyon érdekes lenne, 1 olyan RTS ahol az egységeid ''bőrébe bújva'' FPS környezetben is tudnál játszani...
-
AlyArkhon
őstag
-
Viktor77
titán
-
Hujikolp
őstag
Tudomásom szerint van lyan progi amivel pc-n is lehet vele jáccani
-
Slayer Valor
őstag
-
Dilikutya
félisten
Én úgy tudom a Blizzard csak elkezdte a játékot csinálni, aztán meg átadták egy másik cégnek a fejlesztését. És mikor az a másik cég úgy gondolja kész van, visszaadják blizzárdéknak(persze nem kis manyért
) és blizzárdék meg megnézik, ha valami nem tetszik nekik javítják, és kiadják. Aztán néha csinálnak hozzá majd kiegeket
Ettől függetlenül nem lesz az rossz, hisz a Blizzard jóváhagyásával kerülhetne csak piacra. Kár, hogy PC-re nem jön ki. Kicsit azért elbolyonganék a zergek között

-
Slayer Valor
őstag
Ez nem is RTS... az igazi SC fanok között aligha fog tarolni. Mint ahogyan a C&C Renegade sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elgondolás nem rossz, hogy 3D-ben mászkálhassunk ebben a világban is szabadon, és testközelből lássuk az egységeket, de ez is csak egy sima lövöldözős akció lesz. Persze Blizzard, megminden, így a kategóriájában biztos jó alkotás.
Én úgy tudom a Blizzard csak elkezdte a játékot csinálni, aztán meg átadták egy másik cégnek a fejlesztését. És mikor az a másik cég úgy gondolja kész van, visszaadják blizzárdéknak(persze nem kis manyért
) és blizzárdék meg megnézik, ha valami nem tetszik nekik javítják, és kiadják. Aztán néha csinálnak hozzá majd kiegeket
-
Dilikutya
félisten
-
AlyArkhon
őstag
csak nehogy balul süljön el ez a nagy 3d-ítés , elő ferdült már egy párszor hogy ( nagyot akart a szarka , nem byrta a farka ) !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
-
BenJoe
senior tag
-
WarPriest
csendes tag
-
Hujikolp
őstag
Hi all!
Tudomásom szerint még nincs ilyen topik és ezért csináltam egy ilyet
BlizzardBővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Citizen
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (Dobozos, 16 ciklus 100% akku)
- Apple Watch Series 11 GPS + Cellular 46mm fekete, magyar, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Pad2 / 4/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Anno kicsit csalódtam amikor leállították...
, ideje lenne

és várom a PC-s verziót.
Ezek szerint nem lesz a közeljövőbe PC-és verzió !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)