- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz
Gergello #765 üzenetére
a játékok storyait nemigazán ismerem, mivel a JK2-3, vmint a RepCom-n kivül többivel nem játszottam ... a játékok világa megint egy más "tészta" , de ez az uj konzol game storyja érdekelne, ki irta azt vajon ?
T.Z. - A jövő látomása , 586.oldalon van a Vége felirat. ráadásul kisebb betükkel is van szedve
, rég olvastam már na
, el is felejtettem h ilyen vaskos
-
karesz501
senior tag
-
Gregorius
őstag
válasz
Gergello #522 üzenetére
Attól függ, melyik éra érdekel. Ha az EP6 utáni ''korszak'', akkor egyértelműen a Tim Zahn féle Thrawn trilógiával kezdj (Heir to the Empire/A Birodalom Örökösei; Dark Force Rising/Sötét Erők Ébredése; The Last Command/Az Utolsó Parancs), azt viszonylag korán adták ki (1991-92). Van, akinek nem tetszik, szerintem zseniálisan kidolgozott történet. Bevezet egy csomó új karaktert, egy csomó új helyszínt és gyakorlatilag az összes későbbi kiadvány masszívan építkezik rá (bizonyos esetekben még azok is, amelyek történet szerint korábbi sztorit mesélnek el), úgyhogy mindenképpen központi műnek számít. A továbbiak ügyében meg #458.
Ha inkább a prequel időszak érdekel, abban nem tudok segíteni, abból a korból nem olvastam még sokat, de valahogy nem is érzem hiányát.
[Szerkesztve] -
-
Kain
senior tag
válasz
Gergello #334 üzenetére
Torrenten találtam.
Ezen oldalakon fent van,csak keress rá:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Facebook és Messenger
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest