- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Robokutya #4858 üzenetére
Ekkora döggel PVP-zni? Addig él majd, amíg szemből lőhet az ellenre.
Amúgy az sorozatbeli történtet szerint azért ekkora, mert csapatszállítónak készült, a nyers ereje nem többmint egy Galaxy classnak.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #4914 üzenetére
Igen, ez lesz a holnaptól eső új lockboxban.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #4921 üzenetére
Megsúgok valamit: minden MMO így működik egy kiegészítő méretű frissítés érkezésekor. Hosszú karbantartás, és a szerverek frissítése folyik ilyenkor, amit nem lehet rövidebb idő alatt megoldani.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #4943 üzenetére
minek mész fel tribblire? tök felesleges terhelés.
amúgy fórumban ismét óriási rage van, tök jogosan, nagyon sok embert nem enged fel a játék, a betöltés legváltozatosabb pontjain kressel. szánalmas eléggé, konkrétan nulla visszajelzés a fórumban devek részéről.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Lanny
aktív tag
-
Wolverine
félisten
-
John_Doe
senior tag
válasz Robokutya #4999 üzenetére
Az alap csomag két hajót tartalmaz egy tier 1 és egy tier 5 járgányt. Ha a tier 1-es hajóról van szó amit nem tudsz kinyitni akkor nem kell neki level 10. Ott ugyanis már egy újat fogsz kapni mint mindenki más.
Igaz nekem fogalmam sincs a dologról mert nem vettem csomagot de azt olvastam hogy megkapod dobozban a hajót (gondolom úgy mint a második szülinapos odi/bortas esetében volt) és csak akkor tudod kinyitni ha megvan a szint amit kér. Viszont a doboz részletes leírásában le kéne írva lenni hogy pontosan level menyi.(Tudom cryptic-töl nem mindig lehet elvárni ezt.) Ha ez megvan tessék panaszkodni a fórumon mert a z-storos cuccokkal gubanc van a romulánoknál azt láttam pár hozzászólásban.mod.: Még valami írják fórumon hogy a vásárlás érvényesítéséhez küldtek egy mail-t. Abban van egy link amire el kell menni vagy ide kell elmenni
Starter pack
https://billing.perfectworld.com/stostarter/complete
Legacy pack
https://billing.perfectworld.com/stolegacy/complete[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
-
Jakuu
őstag
válasz Robokutya #5067 üzenetére
Az hagyjan de az STF-ekbe is csunyan belenyultak.
Kristalyos STF-et tegnap ota lehetetlen megcsinalni, mert small shardok nelkul is 97% ala nem lehet loni ugy gyogyitja magat. Ha egyszeruen egyaltalan bejut valaki az STFre, mert olyan nyugje is van, hogy kiwarpoltat a bewarp utan sokszor es nyomhatsz ra ujra a PVE szekciora kikeresni a kristalyos STF-et.A Infected: Conduit eliteben, a gombok mar uber gyorsak es keringenek ki lotavbol, felorat kell szenvedni az egesz kuldivel, ami 8 perc alatt siman lezavarhato volt. Arrol nem is beszelve, hogy a Nanite Sphere-k kb 10 sec alatt elkezdik javitani a generatorokat es nem akarmilyen modon egy szaros Nanite Sphere feltolja 100%-ra egyedul pillanatok alatt, meg ha 5en lovik a generatort akkor is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #5118 üzenetére
Mogai-ra nem tudok tapasztalatot mondani most vettem ki.20 as szinten.Bár ha jól vettem ki a beírásokból nem a kedvenceitek egyike.
akkor rosszul vetted ki. szerintem a legjobb hajó, főleg ha kiveszed a refitet és a retrofitet.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #5123 üzenetére
döglassú engi battlecruiser. felejtős. ha már BC kell akkor Ha'feh, azt ingyen kiveheted 40-esen (persze ha nem azt választottad elsőnek 40esen akkor utána már csak diliért veheted ki), de szerintem tacnak a kisebb warbird-ök közül kéne válogatnia.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #5162 üzenetére
A Chrome lefordít neked minden weboldalt annyira, hogy megtaláld a választ. A "tanulj meg angolul" felvetést feleslegesnek érzem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #5179 üzenetére
kb 5 percedbe kerülne, hogy exen megnézd az árakat, de inkább megkíméllek ettől a fáradzástól: nem, nem éri meg peteket venni. ha minél több EC-t akarsz lobiért, akkor sajnos a nagy hajókra érdems gyűjteni.
-
FireKeeper
nagyúr
-
John_Doe
senior tag
válasz Robokutya #5253 üzenetére
Holnap kiderül pontosan mit is tud és hogy megéri-e vele foglalkozni. Amit tudni eddig hogy valami nyári eventes hajó amit valahogy úgy lehet majd megszerezni mint a breen hajót télen vagyis gyűjteni kell valami izéket amiből 1000ért adnak majd egy ilyet.
Shal'kek nem'ron!
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #5253 üzenetére
Ez egy Risian Corvette. Egyéb kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Robokutya #5299 üzenetére
Csak lebegni kell erte, viszont azt 25szor, ha pedig tobb karod van megtobbszor.
Monjuk allitolag lobi kristalyert is lehet kapni ilyen Lohlunat pearlt, csak nem hiszem hogy nagyon megerne.
Valami 2-5 gyongyot ad allitolag egy lobiert. Ami azt jelenti ha hosszucicire vagy teve akkor az a legrosszabb esetben 500 kristaly. -
FireKeeper
nagyúr
válasz Robokutya #5367 üzenetére
használd a keresőt. vagy egyszerűen csak nézz körül a kategóriáknál. itt még azt se tudod ráfogni hogy nem ismered a nyelvet, nem angolul van a fórum...
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #5372 üzenetére
Egyszerűen azt, hogy az nem egyenruha, hanem szolgálaton kívüli viselet és az erre szolgáló öltözékek között kell keresni a szabónál.
-
Wolverine
félisten
válasz Robokutya #5375 üzenetére
A táncparkett, a jetpack, a Hor'gahn-gyűjtés és a Flying High daily quest teljesítendő pályái is új hangeffekteket kaptak.
A Nukara tribble egyelőre bugos, ezért visszavonták, azaz mégsincs ingyen tribble egyelőre...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest